maanantai 1. heinäkuuta 2013

KEMUT!

No ne yksivuotiskemut! Juhlat juhlittiin aurinkoisin mielin, muutamien vieraiden ja maukkaiden herkkujen kera. Itse sankari vipelsi menemään pitkin kämppää kuin yleinen keisari, tietäen olevansa sen hetken päätähti. Poikanen viihtyi paremmin kuin hyvin, jaksoi ihastuttaa ja naurattaa juhlaväkeä rennon letkeällä olemuksellaan. Rentoutta, leppoisuutta, iloisia hymyjä ja naurua, kakkua ja kahvia! Eipä siinä sen kummempia tarvita.

Ja mikä parasta, minä selvisin ilman minkäänlaista stressiä. Tällaisissa tilanteissa se onkin hyvin harvinaista minulle, joten olen valtavan ylpeä itsestäni. Olen ylpeä myös ihanasta poikaystävästäni ja isipeikosta, joka selvisi juhlista ilman pahempia traumoja tai ahdistuksia. Tosiaan siis aika letkeät juhlat, kun miehetkin viihtyvät!

Maailman isoin kiitos kuuluu kuitenkin mammalle, äidilleni, joka taas kerran auttoi saamaan kunnon tarjoamukset aikaan, kiitos ♥ Oli mansikkakakkua, mustikkapiirakkaa, fetapiirakkaa, juustotikkuja, cocktailtikkuja, jaffakeksejä ja minun itseni tekemiä muffinseja! Vaikka kaikki rakkaat vieraat eivät päässeetkään paikalle, on meillä ehkä aikaa syödä kakkua toistekin. Tervetuloa vaan ♥

Kuvat: Ville Rantanen

8 kommenttia :

 1. Ihana pusunaama-Toivo! :3 Ja ihanat synttärijuhlat näkyvät olleen! Huutomerkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo tuo on hänen perusilmeensä nykyään :') Kiitos sinulle! Oli kyllä mukavan rennot juhlat, ilman mitään ylimääräisiä hössötyksiä :--) Aurinkoista kesän jatkoa!

   Poista
 2. Ihana sankari-Toivo. Ja haha, ihana tuo kuva missä Toivo mutristaa huuliaan, aivan mainio :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja :--) Hehe isi on pojalle tuon ilmeen opettanut ja sitä pitää tehdä sitten koko ajan!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oli kyllä! Supersuloiset Toivon tapaan :--)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja ihana Toivo :) Ville sai myös ton saman lelun missä laitetaan niitä eri muotoisia palikoita niihin koloihin :) Meilläkin on tulossa tässä joku pvä postaus meiän juhlista jotka meni myös hyvin, tosin mä en siltikään välttynyt stressiltä vaikka kovin yritinkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :--) Joo tuo kilpparipalikkalelu on ihan huippu, hauska, kivannäköinen ja opettavainen! Hehe, stressin välttely on vaikeaa, mutta harjoittelu tekee mestarin :--)

   Poista