lauantai 6. heinäkuuta 2013

YHTENÄ ILTANA

Olin yksin. Pienempi rakas tuhisi onnellisena vuoteessaan, isompi ahkeroi yön töissä. Minä sain vallata koko kämpän itselleni, omille ajatuksilleni, omalle päälleni. Sain olla hiljaa, itseni kanssa.

Musiikki soi, kauniita rytmikkäitä sointuja lenteli ilmoihin hiljalleen luoden tunnelmaa. Fiilis oli tyyni, mietteliään levoton, mutta rauhallinen. Istuin parvekkeella, kuuntelin kaikuvia ääniä ja katselin betoniviidakkoon. Haaveilin olevani maailman kauneimmassa paikassa.

Näin upean auringonlaskun. Se sai minut hymyilemään, haaveilemaan lisää ja pohtimaan elämän yksinkertaisuuksia, niitä kauneimpia asioita. Tuijottelin purppuranpunaisenkeltaista valoa ja ihailin katseellani värejä. Ensin väri tummeni, mutta hävisi lopulta kokonaan.

Näin kissan. Naapurin kissan, joka oli yllättäen tullut viereiselle parvekkeelle minua silmäilemään. Ensin se säikkyi, mutta heti pian näytti leikkisältä, uteliaaltakin. Tuo kaveri muistutti minua niin paljon omasta rakkaastani, Nassesta. Höpöttelin uudelle ystävälleni ja hän tuijotti minua taukoamatta. Kehotin häntä olemaan varovainen, sillä kaiteella hyppiminen ei näyttänyt turvalliselta. Kerroin hänen olevan varmasti hyvinkin tärkeä, hän katsoi minuun ja hyppäsi takaisin sisälle. Toivottavasti näemme taas pian.

Uskomattoman kaunista ♥

10 kommenttia :

 1. upea blogi, liityin lukijaksi ! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitos <3 Tervetuloa toivotan hymyssä suin! Ihanaa, aurinkoista ja riemukasta kesän jatkoa sinulle Riikka :--)

   Poista
 2. Kuulostaa niin (ahh!-huokaus) mukavalta <3
  Kivaa lauantain jatkoa Hennalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa olikin ahhhh <3
   Ihanaa sunnuntaipäivää sinne! Mulle on tullut kova hinku nähdä sua, tehdä kaikkea kivaa tai olla tekemättä mitään. Toteutetaanko joskus, pian ;)

   Poista
  2. Jooooooooooooo :) Mitäs keksittäis!? :D

   Poista
  3. Ihan hirveästi ei tuu vaihtoehtoja mieleen hehe :--D Mutta hmm.

   Poista