keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

LETKEÄ PÄIVÄ

Minä ja peikkoseni heräilimme tänään vasta vähän ennen yhdeksää! Oloni oli pirteän valoisa ja hyvinnukkunut sekä vieressä loistava iloinen riemunaama sai fiilikseni nousemaan entisestään. Mikä ihana yö! Tällaisia tahdon lisää, kiitos. En edes muista milloin viimeksi minua ei olisi väsyttänyt, mutta tänään ei. Sain kolme isoa ja märkää muiskua poskelleni, myöhemmin vielä pari suloista halia, vaikkakin vähän kovakouraista sellaista. Voi miten rakastankaan tuota hurmuripoikaa. Olen niin onnellinen ♥

Meidän aamu oli seesteinen. Rauhassa nautittu aamukahvi (kahvit), raikkaan sadeilman nuuskuttelu, iloista leikkiä, kirjojen lukemista, temmellystä ja kävelyharjoituksia, lattialla loikoulua ja napojemme tutkiskelua, kisujen rapsuttelua, poikasen rakastama pitkä aamukylpyhetki, paljon riemunkiljahduksia, herkkiä hetkiä ja hellyyttä.

Poikanen vetäisi lähes kahden tunnin päikkärit, jonka jälkeen oli enemmän kuin aurinko. Sen jälkeen olikin hyvä odottaa isipeikkoa aamuvuorosta kotiin ja lähteä koko porukalla puistoon keinumaan, käyden samalla kaupassa hurmaamassa tutut myyjät. Toivo kyllä rakastaa kaupassa käyntiä!

Nyt minä istun tässä, poikanen kuorsaa ja isipeikko istuu tuolla lattialla hakkaamassa peliohjainta. Olipa kerrassaan valtavan rentouttava päivä, ihanan tavallinen, mutta letkeä. Huomenna onkin vapaapäivä, meillä kaikilla, joten saa nähdä mitä me keksitään vai keksitäänkö mitään!

Letkeitä hetkiä ja aurinkoisia ajatuksia kaikille ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti