lauantai 27. heinäkuuta 2013

HENNUN HERKULLINEN


FETA-TOMAATTIPASTA!

Näitä voit tarvita:

Luomu pastaa
Soijarouhetta
Luomu sipulia
Luomu tomaattimurskaa
Alpro Soya ruokakermaa
Luomu kasvisliemikuutio
Yrttejä
Fetajuustoa

Näin voit toimia:

Keitä sopiva määrä pastaa kypsäksi. 

Mittaa ihan mihin tahansa kuppiin haluamasi määrä soijarouhetta ja sama määrä vettä
(suosittelen 1 dl), jonka jälkeen anna pehmentyä rauhassa noin 5-10 min. 

Pilko sipuli. Ihan minkä näköiseksi vain.

Kuumenna paistinpannu, lisää öljyä ja liemikuutio. Paista hetki soijarouhetta ja sipulia - älä kärvennä.
Heittele tomaattimurskaa ja soijakermaa haluamasi määrä sipulirouheen joukkoon.

Mausta ripottelemalla yrttejä tai mitä vain lempparimausteitasi. 
Halutessasi voit lurauttaa kastikkeen joukkoon hieman vettä.
Anna kastikkeen kieuhua hiljalleen noin 15-30 min. Ihan niin kauan kuin sinulla on aikaa.

Lisää joukkoon kypsentynyt pasta. Sekoita.

Lisää vielä lopuksi haluamasi määrä fetajuustoa (suosittelen koko pakettia) ja sekoita lisää. 

Kas noin ja valmista! Nam nam ♥

2 kommenttia :

  1. Voi että ko näyttää hyvältä! Nam, nam...:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkonäöstä en tiedä, mutta maistuu hyvältä! Ehdottomasti kannattaa kokeilla ;)

      Poista