perjantai 28. kesäkuuta 2013

PIIP PÄIVÄ

Eilinen aamu alkoi ihanasti. Pojat olivat hiipineet keskenään sängystä ylös, jättäneet minut jatkamaan uniani ja tulivat vasta myöhemmin herättelemään. Kuinka kultaista! Nukuin kuin porsas, enkä tietenkään ollut herännyt aamumekkalointiin. Miksi minua aina hemmotellaan ♥

Mutta sitten se iski pahemman kerran. Älytön helle, kuumuus, Toivon ylipitkät hikiset nukutustuokiot, siivous, siivous, siivous, kameran laturista saatu sähköisku, jonka seurauksena luulin kuolevani, migreeni, näköhäiriöt, kehon puutuminen, järjetön päänsärky, pahoinvointi, siivous, siivous ja sanoinko jo, että oli kuuma? Siis ihan järjettömän kuuma, tunkkainen paahde ja painostavan ahdistava ilma. Ei maailman mukavin päivä siivoukseen ja synttärikemujärjestelyihin.

Eikä siinä vielä kaikki. Sain illalla Toivon vihdoin nukkumaan, joten päätin ansaita pienen lepohetken ja menin tietokoneelle, mihinkäs muuallekaan. Ja taas se pamahti. Migreeni. Pahat näköhäiriöt toistamiseen ja vielä pahempi päänsärky. Okei, silloin minä oikeasti luulin kuolevani. Ville palasi iltavuorosta ysin jälkeen, jolloin minä jo koomailin sängyssä itkun ja kivun sekaisin mielin. En voi sanoinkuvaillakaan millainen olo minulla oli, mutta onneksi muru lohdutti minut uneen.

Toisin sanoen, aika p-a-s-k-a päivä. Onneksi eilinen on mennyttä ja hengissä ollaan. Tänään on ollut satamiljoonaa kertaa parempi päivä hihi ♥

6 kommenttia :

 1. Meillä kanssa oli tossa hellepäivinä ihan kaameat nukutstaistelut ja niin päivä- kuin yöunetkin tuntuivat vähän kärsivän kuumuudesta :( Mutta siihen vielä päälle migreenejä ja muuta, voi apua! Onneksi se meni jo ja tänään on ollut mukavampi päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, helle on aika nihkeää uniaikaa, meille aikuisillekin! Niinpä :--) Huonojen päivien hyvä puoli on se, että tietää ettei seuraava päivä vaan voi olla yhtä huono!

   Poista
 2. Onneksi nyt parempi olo. Kuulostaa tosi kauheelta tollaset migreenit... :( En oikee osaa ees kuvitella kun ei mua oikeastaan koskaan ole päätä särkeny. Silleen oikeesti.
  Kaikkea hyvää sinne! Positiivinen iloasenne kehiin nyt! :) Ja mahtavia, stressittömiä ja nauruntäyteisiä synttärijuhlia Teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Migreeni on tosi kamalaa :--( Se on ihan erilaista kuin ns. tavallinen päänsärky, ihan miljoona kertaa tuskaisempaa. Olet onnekas pääsi kanssa! Kannattaa nauttia kivuttomasta päästä :--)

   Kiitos <3 Onneksi useimmiten omistan positiivisen asenteen ja ne negatiiviset tunteet kestävät yleensä vain pienen hetken tai toisen. Ihania päivä sinnekin toivottelen!

   Poista
 3. Tuntuu siltä että noita paskoja päiviä on ollut vähän liikenteessä viimeaikoina. Ehkä se on tämä helle ja aurinko kun sekoittaa ihmisten päät? Ei tämmöiset pimeässä ja kylmässä suurimman osan vuotta elävät ilmeisesti ymmärrä kuinka siihen valon määrään pitäisi suhtautua ja kroppa huutaa "Mayday, Mayday!". :D Kurjaa että sulla on noita migreenikohtauksia. Karmeinta päänsärkyä mitä voi olla! Kiva kuulla että seuraava päivä oli jo valoisampi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm minäkin luulen näin. Helle saa tuon monimutkaisen systeemin aika pehmeäksi välillä. Tuo on niin totta :--D Tämä kansa sekoaa, kun saa pari kuukautta valohoitoa! Vielä tällainen migreenipää sekoaa entisestään, kun ovat silmät tottuneet sumuun ja pimeyteen, kun oleellinen laukaiseva tekijä tuo valo monella on.

   Kiitos sinulle sanoistasi! Aurinkoista ja rakkaudentäyteistä viikkoa sinulle :--)

   Poista