sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

KESÄKYLPY!

Loiskis! Riemun kiljahduksia, naurua, tuhansia hymyjä ja polskimista. Vesipisarat ja lelut lentelevät minne sattuu ja poikanen loiskuttelee minkä jaksaa. Toivo rakastaa kylpemistä! Parvekekylpy on ollutkin huippujuttu, vielä kun saisi oikean uima-altaan! Iloinen vesimursu ♥

6 kommenttia :

 1. Ihanaa polskintaa! Ens viikolla taitaa se helle taas palata (puuuh ja lääh), ni varmaan tuommoinen partsipolskinta oliski ihanaa :)

  Miten muuten kasviprojektit etenee? Joko on parvekkeelle saatu? Meiän parvekeremontti valmistu just ja pian saan mun vihertyypit ulos :) Eipä mulla ole ku basilikaa (perus, sitruuna ja kaneli), minttu, persilja, tomaattei (perus ja tiny timejä), paprika ja monta chiliä. Ens vuonna sitten vähän enemmän erijuttui... Nii ja köynnöskukkii myös on. On ollu huikeeta seurata niiden kasvua pienistä siemenistä saakka <3 Tai siis jotkut on taimina hommattu, mutta suurin osa siemenistä..

  Heipähei ja mukavaa ensi viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tulee helteet taas huuuuh, mutta ihanaa! Teidänkin pitää kokeilla partsikylpyjä :--)

   Kasviprojekti etenee lähinnä omalla painollaan.. Tuossa jo alkukesästä rakkaat kisut tiputtivat purkkeja tuonne pitkin ja poikin, enkä sen jälkeen ole päässyt taisin sen suurempiin kasvattelufiiliksiin :--( Voisin ehkä kirjoitella aiheesta hieman!

   No vautsi onhan sulla siellä vaikka mitä! Olet siis luonnonlahjakkuus :--) Mua harmittaa että omat on mennyt enemmän tai vähemmän pilalle, mutta ehtiihän sitä ensi vuonna paremmin!

   Ihanaa viikon alkua sinnekin <3 Ps. Ehdin aloittamaan kirjetta vasta viikonlopun jälkeen, kun on nuo kemut..

   Poista
 2. Voi parvekekylpy kuulostaa ihanalta. Ja hyvää 1v päivää Toivolle(: (vaikka jo onkin ilta..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se onkin :--) Toivo kiittää muistamisesta <3

   Poista