tiistai 18. kesäkuuta 2013

UUDET TUULET PUHALTAVAT


Pahoittelut, tämä ei koske mitään niin dramaattista, mitä otsikko antaa ymmärtää.

A-Macying Lumo's presents: New Winds Blowing -kemut, jossa lauantaina kävimme koko perheen voimin Tampereen Lentävänniemessä, Suomensaaressa. Mahtava paikka, aurinkoa, iloisia ihmisiä, leppoinen tunnelma ja lapsiystävällinen meininki. Yhden kaveripoitsun deejiisessiot piti kuunnella, mutta kyseinen rentolava olikin jossakin metsän uumenissa, jonne ei sitten ikinä jaksettu lähteä seikkailemaan. Istuskeltiin nurmikolla, katseltiin meininkiä, ihasteltiin kauniita ja hassuja olentoja. Minä sain rauhassa rentoutua ja katsella, kun rakkaimmat temmelsivät pitkin nurmikkoa, maailman söpöimpiä kuin olivat ♥ Oli kivaa, hyvä mieli ja hymyilytti!

Illemmalla samat kemut vaihtuivatkin aikuisempiin meininkeihin. Meidän oli tarkoitus lähteä takaisin paikan päälle, jättää poikanen mamman hoiviin ja lähteä seikkailemaan illan vaihtuessa yöksi. Naapurissa asusteleva ystäväpariskunta perui tulonsa ja meitäkin väsytti liikaa, emmekä jaksaneet kaksin lähteä busseilemaan toiselle puolelle kaupunkia. Jäimme vain kaupungille kavelemään, katselemaan, kuuntelemaan, näkemään ja nauttimaan toistemme seurasta. Löydettiin aika ihana rauhallinen paikka, upeakin vielä, katseltiin auringonlaskua ja rentoiltiin. Syötiin supermaukasta pizzaa, jonka jälkeen olikin mukava hypätä bussiin ja ajella kuskin hurjastellessa kuumottavan kovaa vauhtia kotiin. Nämä tällaiset hetket, kauneimmat, jäävät mieleeni pysyvästi ♥

Kuvat (neljä ylimmäistä ja kolme alimmasta): Ville Rantanen

4 kommenttia :

 1. Harmitti, kun ei päästy :c mutta kannatti jäädä kotiin, nytnon kaikkimparemmin kuin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis ollut kyllä kiva teidän kanssa siellä heilua :--) Mutta jeee!!

   Poista
 2. Ihania kesäkuvia :)
  Meillä samanlainen lakki ku Toivolla! Itse vähän vierastan niin kirkasta valkoista, ettäpä ehkä sen vois värjätä vähän hillitymmällä sävyllä.. Vaikkapa vihreäksi tai siniseksi, tai joksikin muuksi kivaksi :)
  Mukavia hetkiä sinne viiuuhvooouuh! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :--) (Villekin varmaan sanoo kiitos)

   No minäkin välttelen pahemman kerran puhtaanvalkoista! Eikä se edes näytä silmissäni kivalta.. se väri. Kaupoista ei vain sattunut parempiakaan löytymään kun sellainen oli pakkohetinyt hankkia. Olen itse yrittänyt bongailla juurikin vihertävää tai oranssia tai keltaista tai!!

   Ihania hetkiä sinnekin päin! Olet paras kun aina jaksat ilahduttaa näillä kommenteilla ja muilla kiitos ♥ Juhannuksen jälkeiset halit sinne kaikille!

   Poista