sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

SIELLÄ, TÄÄLLÄ, REISSUSSA JA JUHLISSA


Reissu Jokioisille meni aika nappiin. Ihan mielettömän ihana ilma meitä suosi, lämmintä ja aurinkoa, vaikka sateita manailtiinkin. Mammalassa oli mukavaa, melko rauhallista ja rentoa, vaikka meitä siellä ehkä kahdeksan henkilöä majailikin. Pikkuveli ja Kisu (kuvassa) olivat mielestäni aika suloinen näky! Toivokin oli kuin kotonaan, mennä vipelsi paikasta toiseen, tehden suursiivousta ja paikkojen uudelleen järjestelyä. Eipä hän paljoa virestellutkaan! Toivo saikin isommasta enostaan uuden leikkikaverin! Minä ja Ville puolestaan päästiin kahden kesken iltakävelylle minun lapsuuden maisemiin. Kiitos mammalle / äidille ♥

Lauantaina pääsimme juhlimaan. Serkkutytön yo-juhlat, oikein mukavat ja viihtyisät, hyvät herkut ja kiva tunnelma. Toivokin oli juhlatunnelmissa ja temmelsi nurmikolla innoissaan. Oli hän varsin hyväntuulinen ja iloinen pieni juhlavieras! Villeä oltiin pyydetty neitokaista kuvamaan ja siellä ne räpsivät kuvia pitkin pihaa. Mainioita olivat lähes kaikki ja kuvattavakin osasi hommansa näppärästi.  Hyvä fiilis jäi, juhlista ja kaikesta!

Ihmiskuvat: Ville Rantanen

2 kommenttia :

 1. Iltakävely lapsuusajan seudulla on ihanan aistillista... Vanhat muistikuvat menneisyydestä putkahtavat mieleen jostain lokerikosta, jote ei edes tiennyt omistavansa.

  Jokioinen ei olekaan kaukana meidän kotiseudultamme. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mulle ainakin tulee myös vähän epätodellinen olo, semmoinen että täälläkö minä olen oikeasti asunut :--) Kaikki paikat ja nurkat muistaa kuitenkin hyvin!

   Aika jännä juttu! Yleensä kukaan ei tiedä Jokioista, Forssa vaan on monelle tuttu. Se onkin sellainen pieni ihana tuppukylä :--)

   Poista