maanantai 25. maaliskuuta 2013

KUNINKAAN VALTAISTUIN
Eilen kauppareissulla Toivo ylpeästi heilutteli käsiään pitkin matkaa, vilkutteli menemään, kuin kuningas konsanaan! Puuttui  häneltä vain kruunu ja viitta harteilta, kunnon pörröiset viikset ja parta!

Mutta kotona meillä onkin valtaistuin! Toivon ikioma nojatuoli! Hän sai tuon lahjaksi minun mummilta, eli omalta isomummiltaan. Symppishän se on, hauska ja pehmeä, MUTTA eipä ihan meidänlaiselta näytä. Liian ahistava väri ja mauton kruunu. Siinä se ongelman ydin onkin!

Miten tuosta sohvasta saisi enemmän meidän näköisen? Verhoamalla? Miten? En osaa! Kangasta osaan hommata, ehkä kivaakin sellaista, mutta verhoilija en ole. Mihinkään liikkeeseen en raaski viedä. Auttakaahan minua lahopäätä! Tarvitsen hyviä vinkkejä!

Halutessaan joku ihana ja ystävällinen voisi tuon meille verhoilla. Hehe. Hehe.

2 kommenttia :

  1. No mullahan on se tuoli ahjolassa tekeillä, että josko mä vaikka auttaisin sitten kun oot sitä kangasta hommannut :) voidaan tehdä vaikka niin, että puretaan tuon saumoista ja otetaan kaavat siitä, ja huputetaan se. Heleppo homma kun ei tartte sisuksiin kajota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AINIIN! Sulla on se verhoilujutska. Hei joo, se oliskin mukavaa! Itse en ymmärrä mistään mitään tuollaiseen liittyvää, että kovin ystävällistä olis saada apuja :--) Jee!

      Poista