perjantai 15. maaliskuuta 2013

ILMASTOVANHEMMAT

Nyt on viimeinen hetki estää ilmastonmuutoksen karkaaminen käsistä. Muuten elämä maapallolla voi olla suuressa vaarassa jo 50 vuoden päästä. Siis meidän lastemme elinaikana.

Ilmastonmuutoksen hillitseminen on mahdollista ja päästöjen vähentämiseen on olemassa monia keinoja. Nyt vaaditaan poliittista rohkeutta ryhtyä toimiin, joilla turvataan seuraavan sukupolven tulevaisuus.


Me Ilmastovanhemmat olemme tavallisia isiä, äitejä, isovanhempia, kummeja ja lasten läheisiä. Me olemme saaneet tarpeeksemme suomalaispoliitikkojen vastuuttomuudesta. Vaadimme, että päättäjät alkavat heti paiskia töitä ilmastokriisin pysäyttämiseksi. Aiomme pitää meteliä ja painostaa poliitikkoja sekä valtakunnallisella että kuntatasolla, kunnes he ryhtyvät todellisiin tekoihin.

Olemme valmiita tekemään oman osuutemme, mutta ilmastokriisin hillitsemistä ei enää voi jättää vain yksilöiden vastuulle. Jotta katastrofin pysäyttäminen olisi mahdollista, koko yhteiskuntaa täytyy muuttaa. On nykypäättäjien vastuulla pelastaa lapsillemme maailma, jossa heidän on vielä mahdollista elää turvassa, toteuttaa haaveitaan ja tulla itse vanhemmiksi.

Auta meitä saamaan lasten ääni kuuluviin: Liity vetoomukseemme vahvan ilmastolain puolesta ja vaadi päättäjiä tekemään kaikkensa ilmaston pelastamiseksi.

Allekirjoita vetoomus ja vaadi Suomen ilmastopolitiikasta vastaavan energia- ja ilmastopolitiikan ministerityöryhmän jäseniä tekemään kaikkensa ilmaston pelastamiseksi! Voit allekirjoittaa vanhemman, isovanhemman, tulevan vanhemman tai lasten läheisen vetoomuksen.

Teksti ja kuvat: ilmastovanhemmat.fi

Haasteen minulle antoi Sinappikone ja Eheytymispäiväkirja! Kiitos tästä! Tärkeän asian äärellä ollaan!

Minäpä haastankin seuraavat blogit mukaan

Yhdessä, yhtenä

JA KAIKKI MUUTKIN MUKAAN HIPHEI!

6 kommenttia :

 1. Allekirjoitin myös!
  :)
  Iloista viikonloppua sinne Teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa! Viikonloppu tuli ja meni (taas), mutta minäpä toivotan sinulle ja teille sitten oikein antoisaa viikon alkua, valoa ja lämpöä <3

   Poista
 2. Allekirjoitettuna ja jaettuna sekä henk. koht. fb:ssä että EloA Hetkessä fb-sivulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tosi hyvä juttu :--)

   Poista