sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

KEVÄTTÄ, KISSOJA, VERHOJA JA VÄREJÄKeväisiä fiiliksiä kaikkialla! Kisutkin ovat heränneet talvisesta sekavuustilastaan ja aistivat jotakin muutosta. Kun iltapäivisin aurinko paistaa olkkariin, kisut kömpivät koloistaan ja kipuavat sohvalle viltin päälle köllöttelemään. Mikäs olisikaan mukavempaa kuin nauttia kevään ensimmäisistä lämpimistä auringonsäteistä tassut levällään, odottaen tietenkin kunnon rapsutusta! Aistia voi hymyilevän kissan!

Ja että minä tykkään meidän olkkarin verhoista! Ehkä paras verholöytö ikinä. Haluaisin meidän keittiöön myös keltaiset verhot, ehkä vielä raikkaammat ja ohuemmat. Jotkut ehkä kuviolliset, myös sitä vanhempaa parempaa tyyliä, eli mukavan retrot UFF:lta. Huutonetistäkin löysin aivan upeat, mutta vielä en ole varma olenko valmis maksamaan niistä paria kymppiä. Toivon huoneeseen olisi hakusessa vihreää, vihreää, vihreää... Ja sitten sitä keltaista. Ehkä paljon vihreää ja keltaista sekä ripaus valkoista! Plus vielä monen monta räsymattoa jostakin, olisin niin tyytyväinen. Ehkä pääsen loppuviikosta kaupungille paikkoja penkomaan. Ja askarteluliikkeeseen! Kevät ja värit ovat rakkaus    

15 kommenttia :

 1. Kauniit ja ihanat verhot nuo ovatkin! :) Huutonetti on mukava paikka kyl etsiskellä kaikkea kivaa. Meidän olkkarin ja keittiön verhot ovat sieltä kumpikin kotoisin. Voi tehdä hyviä löytöjä ilman että täytyy takamustaan nostaa...! :DIhanan mahtavan iloista ja hymyisää ensi viikkoa Teille! Se olisi maaliskuun viimoinen viikko. Ja kevät ja kesä senkun lähenee entistä nopeemmin! Jee! Paras kesä tulossa, ai kän fiiiil itt! :)
  Kertoiles muute joskus miten ne sun yrttien laitot on lähteny käyntiin ym. Vois nimittäin saada omankin innostuksen kunnolla käyntiin :) Moi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat aivan parhaat verhot ♥ Jep! Tein itselleni vasta hiljattain tunnukset sinne ja nyt olen huudellut Toivolle välikausipukua ja pian ehkä uusia verhoja! Hauska paikkahan se tällaiselle laiskimukselle.

   Tunnen sen myös! Paras kesä ehkä ikinä koskaan on tulossa ja minä niin odotan. Jee! Oooh! Onko sinulla ja teillä kesäsuunnitelmia?

   Hei kiva jos multahommat kiinnostaa! Meillä on tässä nyt ollut kaikenmoista juttua ja muuta, etten ole vieläkään ehtinyt yrttejä laittamaan. Mutta sen teen HUOMENNA jee! Vihdoin. Voin kirjoitella aiheessa myöhemmin, sitten vaikka kun olen hommat saanut aluilleen :--)

   Ihana Mira, kiitos kommentista ♥ Mahtavaa viikkoa sinnekin! Toivon sinne kauneutta, auringonsäteitä, lämpöä ja rakkautta! Hip hei!

   Poista
  2. Ei meillä/mulla ole mitään suuria kesäsuunnitelmia. Pääasiallisesti varmaan hengaillaan vaan kotipiirissä, mökille kyllä on päästävä miehen loman aikana vähän pidemmäksi aikaa :) Siis muutamaksi yöksi ainakin! :D Koti on paras paikka. Ja jos oikeen villiksi rupean ni jotkut festarit houkuttelisivat kovasti....! Hihh! :D
   Minkälaisia kesäsuunnitelmia teillä on?

   Poista
  3. Hyvä! Mökkeily onkin kivaa :--) Festarit kuulostaa hurjalta hehe. En muuten ole ikinä itse kai ollut. Hmmph.

   Mekin ollaan varmasti suurimmaksi osaksi kotona. Villellä on neljän viikon loma alkukesästä ja silloin olisi tarkoitus käydä ylppärijuhlissa, äitini että isäni luona ja mökilläkin myös. Maksimissaan pari yötä mökillä, muuten tulee koti-ikävä :--D Ehkä aika kuluu enimmäkseen tässä kotinurkilla pyöriessä, luonnossa ja veden äärellä!

   Poista
 2. Oiii kun teillä on ihanan näköistä ... samanlaista kuin meillä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et ole nähnyt kokonaisuutta ;) No ei vain, kiitos sinulle! Mehän ollaan molemmat tällaisia retkuja, että samanlaisissa kodeissakin asutaan :--D

   Poista
 3. Löysin blogiisi ja tykästyin. Hyviä mielipiteitä ja ihanat verhot! Meillä on muuten melkein samanikäiset muksut.

  T: Uusi lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Mukavaa että olet löytänyt. Hienoa että mielipiteet vaikuttavat hyviltä, siihen pyrinkin, hyviin tekoihin. Noihin verhoihin olen rakastunut, myös ihanaan keltaiseen ja valoon! Hauska kuulla lapsestasi, samanikäisistä saakin aina mukavia puheenaiheita :--)

   Tervetuloa tänne! Mukava saada uusia lukijoita. Kiitos mieltä piristävästä kommentista myös! Oikein valoisaa, auringontäyteistä, lämpöistä ja riemukasta kevään jatkoa sinulle :--) Toivottavasti kevät ja kesä tuovat mukavan lempeitä tuulia sinne!

   Poista
 4. Ihana tuo eka kuva! :) Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :--) Minäki tykkään paljon! Kuvassa on ehkä jotakin mieltä rauhoittavaa.

   Poista
 5. Ihanan pirteä postaus :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Pirteä taidan nyt itsekin olla :--) Kiva saada kommentti sinulta!

   Poista
 6. Anonyymi13/4/13

  Oot ihan uskomattoman hyvä kuvaaja! Ja Toivo on älyttömän sulonen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe! Kiitos PALJON!! Olipa piristävä kommentti! Oletpa ihana. Kuvaajanlahjoista en tiedä, mutta suloinen on poikanen :--) Aurinkoista kevättä sinulle!

   Poista
 7. Anonyymi14/4/13

  Samoin!

  VastaaPoista