torstai 14. maaliskuuta 2013

IHANA PÄIVÄ

Sängystä kurkkiva söpöläinen, iloinen vaipanvaihtohetki, uniset karvakamut, aamupuuro mustikoilla, löhtöpusut isille, aamukahvi, leikit lattialla, keväinen fiilis, valokuvaus, riemuilmeet, tanssiminen, heiluminen, halailu, pusuttelu, naapuriäänet, maidon hörppiminen, päiväuniaika, maailman kaunein nukkuva vauva, oma hetki, tietokonehetki, kämpän siistiminen, huuto makuuhuoneesta, lämmin unipeikko, uniposket, hetken hengailu, lounastauko, kauppalistan teko, vaipanvaihto ja pukeminen, ulkoilu, kaupassa käynti, vastaan tulevat totiset ihmiset ja niille hymyily, pakkasposket, leppoisat naapurit, hississä höpsöttely, vastassa oleva höpsö kissa hullunkurisella ilmeellään, ruuan teko ja maailman parasta kukkakaaliparsakaaligratiinia.

Valoa, iloa, naurua, tunnelmaa, energisyyttä, hyvää mieltä, puhetta, höpsötystä, kosketusta ja riemua! Pakko sanoa, että meillä on ollut tähän mennessä ihan mielettömän ihana päivä. Täynnä iloa ja kauniita hetkiä. Perus arkipäivä, mutta niin täydellinen sellainen. 

Haluan toivottaa kaikille teille ja sinulle oikein aurinkoista ja ilontäyteistä torstai-päivää! Nauttikaa, halailkaa, ottakaa rennosti ja rakastakaa  

2 kommenttia :