sunnuntai 15. syyskuuta 2013

VIIMEISIÄ KESÄKUVIA JA RÄKÄNOKKAFIILIS

Ihana, kaunis, lämmin kesä ♥ Ja muutama kesäkuvafiilistely landelta. Eilinen valokuvausretki ei sitten onnistunutkaan, joten saatte tyytyä näihin. Tämä kesä oli kyllä sen verran ainutlaatuinen ja pitkä, joten täytynee tehdä siitä oma fiilistelypostaus myöhemmin, eikö vain!

En voi käsittää miten voi olla jo syyskuun puoliväli. Aurinko porottaa taivaan täydeltä ja lämpötilakin on vielä reilusti yli kymmenen. Onneksi ei sentään enää kahtakymmentä, sillä en enää jaksa teepaitoja ja vähissä vaatteissa hillumista. Haluan takin, huivin ja huuruisen hengityksen.

Oli aurinkoa tai ei, ulkoilut saavat tämän päivän osalta jäädä, sillä flunssainen ja kipeä olotilani eivät anna sille mahdollisuutta. Eilinen ulkoilu jo sen kertoi, että kannattaa pysytellä visusti sisällä villasukat jalassa ja lämmin kupponen kourassa.

Loikoilua loikoilun perään ja lisää loikoilua. Miten minusta tuntuu, etten olekaan aivan niin saamaton, kun tulen kipeäksi? Yhtäkkiä voisinkin tehdä vaikka mitä, mennä ja tulla, touhuilla ja touhottaa! Huono puoli vain on, ettei kertakaikkiaan pysty.

Isipeikko on töissä ja me räkänokat kahdestaan kotona. Toivottavasti poikanen ei ole suunnitellut mitään tajunnan räjäyttävää levottomusskohtausta illaksi, sillä sitten minä olen pulassa. Ehkä se on kuitenkin ihan okei, että vain loikoillaan.

Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille ♥

4 kommenttia :

 1. Leppoisia parantumis hetkiä teille. :) Sitten kun ootte kunnossa niin voidaan hurauttaa kyläilemään. Jos oikein villiksi vetäydyn niin pyörällä. :D (en tiiä jaksaako tuo rontti istua kyydissä niin pitkään, äidillekkin mentäessä huusi jo puolessa välin matkaa POiiiis). Jeppistä jee ja teetä vaan lisää sinulle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Joo se olis tosi kivaa! Laitan viestiä tässä joku päivä, kun ollaan kunnolla tervehdytty. Hehehe ihanaa tuo pienten lasten kärsivällisyys... Toivo hermostuu jo pysäkillä bussia odottaessa, joten näkisitpä hänet siellä bussissa sitten. Huooooh :--D Kuulostaa niin hauskalta tuo pyöräily. Miksi meillä ei ole pyöriä!

   Poista
 2. Pikaista paranemista! ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Paranemaan päin on jo :--)

   Poista