lauantai 14. syyskuuta 2013

VÄHÄN VÄSYNYT

Missä minun ajatukseni ovat? Missä energia, missä voimat? Pää lyö tyhjää, mutta ei tunnu tyhjältä. Se on tukkeutunut tuhansista epämääräisistä ajatuksista, joista en saa kiinni, joita en nyt ymmärrä. Tai ymmärtäisin, mutta pienikin ajatustyö tuntuu nyt liian vaativalta, suorastaan haasteelliselta, joten jääköön ajatteleminen tähän.

Univelkaa univelan päälle. Ja lisää velkaa. Ja ihan omasta syystä. Onko aina pakko valvoa puoleen yöhön? Ilmeisesti on, sillä aikainen nukkumaan meno ei tunnu luonnistuvan lainkaan. No mutta kun on ne kaikki hyvät ohjelmat ja sarjat ja ihana mies ja fiilistelyt ja kaikki. Eikä päiväunien nukkuminen tunnu ollenkaan järkevältä vaihtoehdolta.

Väsyneenä kaikki tuntuu enemmän tai vähemmän epämiellyttävältä. Ruoka ei maita, on kylmä, vesi tuntuu inhottavalta, silmiä särkee, vaipan vaihto on haasteellista, puhumattakaan pesuhommista, ei jaksa tehdä ruokaa, eikä syöttää, hermot on tavallista tiukemmalla ja ulos menokin tuntuu liian monimutkaiselta, saati sitten kaupassa käynti ja kieroon mulkoilevat kanssaihmisemme. Kahvia pitäisi saada koko ajan ja kropan olisi hyvä olla suurimmaksi osaksi vaakatasossa. Unohtamatta pieruhousuja ja villapaitaa, joissa voisin olla aamusta iltaan.

Yhtään ei lohduta jo kauan jatkunut on/off flunssa, vaikken ole edes varma, onko tämä ollenkaan flunssaa. Tänään se on vasta oikeasti siltä tununut, kipeän kurkun ja jatkuvan niistämisen jälkeen. Poikasellakin on kunnon räkänokka.

Tänään ajattelin, siis jos millään kykenen ja jaksan, mennä ulos valokuvailemaan pitkästä aikaa. Haluaisin tallentaa luonnon fiiliksiä, syksyn tunnelmaa ja ihan vain kaikkea kaunista mitä eteeni sattuu. Vain minä ja kamera. Ehkä saan raahattua itseni pihalle näistä vaivalloisista oloista huolimatta, sillä eihän se voi muuta kuin piristää!

Laiskottelu lauantaita kaikille ♥

8 kommenttia :

 1. Voi tämä oli kuin juuri mun näppiksestä kirjoitettu tämä teksti. Sympatiaa siis sinne - tiedän miltä tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. Ihana! Samoin sinulle Sara, energiaa ja lämpöisiä ajatuksia ♥

   Poista
 2. Haleja ja voimia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma ♥ Olet niin piristävä aina!

   Poista
 3. Energiaa sinnepäin ihan kamalasti ♥!!!

  VastaaPoista
 4. Luonnossa kuljeksiminen kameran kanssa todella on virkistävää. Itsekin ajattelin moista tänään toteuttaa, toivon kaunista aurinkoista syyspäivää siis! Nyt on vielä aivan valkeanharmaata ja sumu selkenemässä. (ja oravat hyppelevät jo aivan virkeinä tuossa takapihalla).

  Toivon sinne leppoisaa ja voimakasta(!) sunnuntaita :) Ei aina tarvitsekaan jaksaa olla reipas ja rempseä, vaan joskus on ihan sallittua vaan oloilla ja olla mukavasti. Tai sitten huijata itsensä reippaaksi, tehdä kivat eväät ja lähteä pienelle sunnuntaiselle metsäretkelle ihailemaan värejä ja nuuskuttelemaan raikasta tuoksua. Ja kölliä sitten vaikka sammalmaassa ja kerätä voimia paluumatkaan ja loppupäivään ja tulevaan viikkoon.

  ..Nyt minä luulen, että on aivan pakko lähteä tuonne ulos kävelylle. Sen verran nyt alkoi tehdä mieli tuota sumuista aamuilmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Olisi niin ihanaa tehdä koko päivän mittainen valokuvausreissu, herkkueväitä unohtamatta ♥ Harmi kun aikaa tuntuu olevan nykyään niin vähän.

   Täälläkin on ollut parina aamuna aivan mielettömän upea sumu. Voi kunpa sitä olisi päässyt kuvaamaa! Ah, jos jotain saisin tehdä koko loppuelämäni, olisi se ehdottomasti valokuvaus.

   Kiitos sinulle ihana Kettu. Olet ihan oikeassa! Aina ei tarvitse reippailla. Vaikka nyt koen huonoa omaa tuntoa siitä, että tämän päivän ulkoilut jäävät kokonaan välistä kipeilyjen takia :-( Mutta sammaleessa kölliminen kuulostaa niin rentouttavalta, että ehkä niin teen joku päivä!

   Toivottavasti sinulla on ollut huikea kuvausretki! Paljon syksyisiä fiiliksiä sinne, aurinkoa ja rutkasti energiaa ♥ Olet ihana ja kommenttisi myös, kiitos!

   Poista