maanantai 17. syyskuuta 2012

VIIKONLOPPUA, NUKKUMISJUTTUJA JA KOLMEA POJUA

Oli oikein kiva viikonloppu sisältäen oikeastaan vain oleilua kotona, pelailemalla, rastoittamalla Villen irrallista tukkaa ja syömällä soijamakaronilaatikkoa. Paitsi eilen syötiin soijanakkeja. Lauantaina sorruttiin myös sipseihin. Nyt huonompi omatunto kolkuttaa. Kop kop.

Lauantaina olin shoppailemassa, oi kyllä. Ihan yksikseni kävin kaupungilla kiertelemässä kauppoja. Mukaani tarttui aika paljon Toivolle vaatteita, kokoa kuusikymmentäkahdeksan. Niitä meillä ei aiemmin oikeastaan ollut juuri lainkaan. Ahdistavien vaatekauppojen kiertäminen on mukavempaa, kun ei itselle tarvitse ostaa mitään.

On muuten oikein tosi mahtava juttu, että Toivo on alkanut nukkumaan päikkäreitä paremmin kuin olisin koskaan voinut kuvitellakaan. Yleensä muutamat lyhyemmät unet ja sitten yhdet pitkät. Se on helpottanut meidän päiväoleilua älyttömän paljon. Sitten toinen ei niin mahtava juttu, ne yöunet. Meidän yöunet ovat muuttuneet hirvittäviksi. Toivo menee noin kello 21 nukkumaan ja heräilee ensimmäisen kerran suunnilleen kahden maissa, ennen tai vähän jälkeen. Sen jälkeen kukaan ei nuku enää kunnolla, paitsi Ville aamuvuoropäivinä korvatulpat korvissa.

Syötän Toivon noin kahden aikaan ja sen jälkeen hän aloittaa ähinäkitinän. Hän ähisee, ähisee ja kitisee sinne kuuteen tai seitsemään. Siinä minä en paljon unta saa, eikä varmaan Toivokaan kunnolla. En tiedä, mistä johtuu. Johtuuko liian hyvin nukutuista päikkäreistä, mahavaivoista, korvista vai jostakin ihan muusta. Tähän haluaisin vastauksen.

Tänään aamupäivällä Toivo, Nasse ja Pablo lekottelivat sängyllä. Siinä ne kolme pojua vain tyytyväisinä makoilivat vierekkäin. Yhtäkkiä Nasse sain psykoosin ja joutui tykoosiin. Tykoosi on Nassen psykoosin jälkeinen kummajaistila, alimmainen kuva kertoo siitä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti