sunnuntai 23. syyskuuta 2012

TOIVO 3 KUUKAUTTA

Meidän Toivo täytti eilen kolme kuukautta. Tämä muutama kuukausi on ollut elämäni hienointa ja ihmeellisintä aikaa. Jokainen päivä ja jokainen hetki on vaan niin uskomattoman kaunista.


On hienoa aloittaa jokainen päivä Toivon ihaniin hymyihin ja vielä hienompaa on jatkaa päivää samojen hymyjen tahdissa. Toivon tahdittamana me elämme omaa kaunista pientä elämäämme. Ollaan vaan, ihastellaan ja naureskellaan. Jokainen päivä on niin ainutlaatuinen, kunhan vain osaa nauttia niin hyvistä että huonoistakin hetkistä.Toivo on hassu pieni poika, jolla on tuhat ilmettä ja maailman suloisin hymy. Aina niin hyväntuulinen Toivomme on viihdyttävä ja hullunkurinen, joka saa usein hymyn myös vanhempiensa huulille. Toivo on maailman kiltein poika, eikä turhista kitise, vaikka joskus herkkistuulella loukkaantuukin helposti. Joka päivä Toivo näkee ja kokee uutta sekä oppii pieniä asioita. Toivo ihmettelee ympäristöään, tarkkailee ja kummastelee ihmeellistä maailmaa.


On uskomatonta huomata, miten samalla itsekin kasvaa pojan kasvaessa. Opimme joka päivä uusia asioita, joita voimme tulevaisuudessa hyödyntää. Edessä on vielä paljon ihmeellistä aikaa, jonka aioin käyttää ihanista asioista nauttien, hymyillen ja rakastaen. Tämä on meidän yhteinen retki, minun, Toivon ja koko meidän pienen perheen

4 kommenttia :

 1. Hän on niin suloinen. <3 Tyttö tulee niin juokseen perässä. Mikseivät pojatkin? :)

  Niin näillä meidän pienillähän on tasan kuukausi ikäeroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tommonen kaunis poika. Hihi :')

   Onko ihan tasan kuukausi! Onpa hassua :) Alunperin laskettujen mukaan piti olla vain viikko.

   Poista