keskiviikko 19. syyskuuta 2012

VÄSYILYÄ

Olen yrittänyt voittaa vasymyksen kofeiinin voimalla, eikä onnistu sitten millään. Väsyttää vaan edelleen. Jotenkin pöllähtänyt olo. Meillä on mennyt yöt vieläkin pahemmaksi ja tänään alkoi kiukuttelu jo yhdeltä. Yöllä vaan silmiä kirvelee ja päätä särkee, mutta ei auta kun pomppia ylös aina vähän väliä. On tämä hurjaa, varsinkin kun en ole tottunut. No eipä tässä mitään, turha ruikutella. Äkkiä tämä varmasti tästä helpommaksi muuttuu!

Tänään on siis ollut aika aivoton päivä. Ollaan vaan Toivon kanssa makoiltu, kilistelty Herra Leijonaa ja höpötelty kuola valuen. Niin ja kiljuttukin ollaan. Poju on tuon kiljumisen juuri hiljattain oppinut ja nyt sitä pitää tehdä aivan koko ajan, tietenkin. On riemukiljuntaa ja on kiukkukiljuntaa. Monenlaista.

Pirtsakkaa keskiviikkoa vaan kaikille väsyneille ja ei niin väsyneille!

Ps. Kuvissa Toivon ja Pablon väsyilyjumitusilmeet.


2 kommenttia :

  1. Hehe hyviä kuvia. :D

    Jos et oo ihan poikki ja et haluu telmiä iltaa kotona niin lähtekää Toivon kanssa MLL:n perhekahvilaan illalla 17 - 19. :) Meikä on niin turhautunu että pakko keksii jotaki jännää puuhaa ja tuo vois olla. Tosin ei vamaan olla ihan tuota paria tuntia tai saa nähä miten tyttö jaksaa

    VastaaPoista
  2. Tänään on tosiaan illaksi kaikkee puuhailuja, mut mennään toisella kertaa. Jos semmonen järjestetään ens viikolla niin sitten ehdottomasti mennään :) joku jännä tekeminen kodin ulkopuolella tekis kyllä vaihteeksi ihan hyvää!

    VastaaPoista