perjantai 7. syyskuuta 2012

REISSUFIILISTELYÄ JA SEKAVIA HÖPÖTYKSIÄ

Perjantai! No ei ole tässä perjantaissa mitään ihmeellistä. Ihan perusjuttuja. Perjantai on muuten aika tyhmä ja ruma sana. Kun tarkemmin miettii, on kaikki viikonpäivät aika typeriä sanoja. Miksi muuten kaikki päivät paitsi keskiviikko loppuu tai-sanaan?

Eilen torstaina meillä oli sekava päivä. Toivolla oli känkkäränkkäfiilis, eikä päikkäreistä meinannut tulla yhtään mitään. Eikä lopulta tullutkaan. Toivon lisäksi koko päivä oli väsynyt kaiken osalta. Minä sentään jaksoin itsekseni käydä Kalevan kirppareilla ja se oli ihan mukavaa vaihtelua vauva-arkeen. Toivolle löysin muutamat vaatteet, muun muassa ihan hitsin makeet reisitaskuhousut (!) ja kitarabodyn. Oli kyllä erikoisen huonoja asioita kirppareilla, enkä sitten paljon muuta löytänyt.


Huomenna lähdetään Toivon ensimmäiseen reissuun! Matkaamme kahdestaan kohti ihanaa Jokioista, jossa Toivon mamma ja kummisetä asuvat. Heidän luonaan aiomme viettää pari päivää. Toivottavasti kyytimme sinne järjestyy! Olisi kiva päästä vähän muuallekin välillä, ettei kotikolo ala tympimään. Villekin on koko viikonlopun iltavuorossa niin mukavaahan meidän on sinne lähteä aikaa viettämään. Jee!

Niin hankalaa on liikkua pitempiä matkoja, koska meillä ei ole autoa, eikä myöskään semmoista tule. Itselläni on kyllä kortti, vaikka en ole autoa varmaan kolmeen vuoteen ajanutkaan. Enkä muuten aja. Villellä ei taas korttia olekaan. Enkä myöskään noin pienen kanssa yksin junailemaan lähde. Ajatuskin ahdistaa.

Mikä ihana syyssade ulkona! Pieni sadetanssi olis nyt paikallaan! Kohta kuitenkin vähän pakkailen, jos Toivo antaa minulle siihen luvan. Ja mitä ihmettä tuommosen pienen kanssa kannattaa reissuille ottaa mukaan? Pääni lyö ihan tyhjää!

3 kommenttia :

 1. Oi oi tsemppiä ekalle reissulle! :)
  Käys kurkkaamassa muuten mun blogiin, siellä on sulle tunnustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Ja suuri kiitos tunnustuksesta, olen aivan otettu!

   Poista
 2. Katsohan tuo blogiäidit ruokkii tuolta mun blogista ja osallistu ihmeessä!

  VastaaPoista