sunnuntai 26. elokuuta 2012

VÄHÄN SITÄ JA VÄHÄN TÄTÄ

Eilinen vapaapäivä oli kiva. Ville on maailman ihanin, koska hän antoi minun nukkua aamulla pari lisätuntia sillä välin kun he Toivon kanssa nousivat höpöttelemään. Eilen me sitten oikeastaan vaan laiskoteltiin, juotiin kahvia ja laiskoteltiin. Toivo nukkui muutamat hyvät päikkärit ja oli hyväntuulinen oma itsensä.

Suloisin Toivo juuri päikkäreiltä heränneenä.

Eilen illemmalla käytiin vaunuttelemassa ja kokeiltiin vaihteeksi meidän sinisiä retrovaunuja. Niitä olikin tosi paljon kevyempi työntää. Pihalla oli mukavaa, vaikkakin edelleen liian lämmin. Haluan syksyn! Toivokin on ollut nyt rauhallisempi vaunuissa, eli osasi hänkin nauttia ulkoilusta. Nähtiin pihalla mun ja Villen vanha ihana opettaja pienen koiransa kanssa ja käytiin häntä moikkaamassa. Toivoa kehuttiin (tietenkin) ja on kuulemma perinyt äitinsä kauniit piirteet. Hmmph ja höpsistä höö!

Ulkona! Ville kuvasi.

Huudettiin huutonetistä tuossa yksi päivä semmoista sitteriä ja eilen saatiin se. Se on sama kuin tämä. Kallishan se oli käytettynäkin huh huh, mutta tietojen mukaan pitäisi olla hyvä. Kaupan päälle saatiin vielä siihen kuuluva erikseen ostettava puinen lelu. Sitteri sijaitsi sitten sattumalta samassa kaupunginosassa ja Ville kävi sen vielä illalla hakemassa. Tänään olen tuota vekotinta oikein urakalla testaillut ja kyllä Toivo näyttää siitä pitävän. Alussa vähän ihmetteli, mutta sitten alkoi mieletön potkuttaminen ja lelujen huitominen.Tänään, niin kuin tällä viikolla muutenkin, on ollut tissiraivopäivä. Tissillä huudetaan, itketään, hymyillään, höpötellään, ähkitään, ölistään ja joskus kaikkia näitä yhtä aikaa. Otetaan tissi suuhun, eipäs otetakaan, ei kun otetaan, eipäs, juupas. Melkoisen rasittavaa sanon minä. Tissit ovat Toivon lempileluja.

Tämän päivän kuvissa Toivolla on pieni merkki nenän päässä aamuiselta koheltamiselta. Toinen merkki jo tällä viikolla.

Ps. Tilattiin Toivolle keltaiset sammarit Lindexiltä, vaikkei Ville niistä pitänytkään. Söpöt!

Kuva: Lindex

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti