tiistai 14. elokuuta 2012

MEILLÄ EI TEHDÄ MITÄÄN

Viikonloppu oli leppoinen ja erityislaatuinen, sillä me oltiin koko perhe kotona. Villellä oli vapaa viikonloppu ja se on harvinaista herkkua täällä. No mitä me sitten tehtiin, no ei mitään. Meille suurta herkkua on tehdä ei mitään. Siten meidän perhe rentoutuu, ei tarvitse mennä minnekään, ei tarvitse tehdä mitään. Voi vaan olla kotona, nauttia omasta ja rakkaiden seurasta. Me viihdytään meidän kotona. Meidän koti on hyvä.

Me katsottiin viikonloppuna elokuva. Joo kyllä, ehdittiin katsoa ihan koko elokuva ihan kaikessa rauhassa. Suunnilleen se kesti pari tuntia ja Toivo nukkui koko sen ajan. Se oli suorastaan ihme. Elokuvan nimi oli Tie (The Road.) Se oli oikein hyvä, koskettava ja surullinen. Aivan ihana.

Eilen minulla oli jälkitarkastus. Ei sitten ollut mitään hajua, mitä se oikeastaan edes tarkoitti. Menin vaan sinne ja mokasin kaiken. Olisin tietenkin voinut ottaa selvää, mitä siellä tehdään. Olisin ehkä osannut varautua. Ei mulla tietenkään mitään neuvolakorttia ollut mukana. Eikä mulla tosiaan ollut mikään pissahätä, että olisin voinut edes vähän lirauttaa purkkiin. Hyvä minä taas kerran, no mikäs siinä. Erinomaisesti olen kuulemma sektiosta palautunut, mitä se ikinä sitten tarkoittaakaan. Minun sekoilujen aikana kotona toimi mamman ja enon hotopalvelu.

Mutta nyt on tämä hetki. Onko nyt tiistai, onhan se. Onko mitään erikoista tänään, no eihän ole. Tänään voi olla kiva päivä. Ihan kiva ainakin tähän mennessä.

Tämän päivän kuvat. Paljon vihreää ja vähän violettia. Löysin hienon myssyn, josta tuli itku. Se oli Toivon mielestä tyttöjen myssy. Eihän ole.

4 kommenttia :

 1. Aaaaa kuinka ihania kuvia <3 Sulan!

  VastaaPoista
 2. Hei kivaisaa blogia pidät, piti lukea läpi ja liittyä mukaan odottelemaan uusia päivityksiä :> Toivo on aivan ihastuttava, sulan myöskin ;_;♥ Mutta niin tuommoiset päivät on kyllä parhaita, kun saa vaan olla kullan kanssa tekemättä mitään! Röhnöttää vain sängyllä kylki kyljessä telkkaria katsellen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Röhnötyspäivät on parhaimpia <3

   Voi että, tervetuloa, mukavaa jos tykkäät! Oikein piristävä kommentti kiitos vain sinulle :)

   Poista