sunnuntai 26. elokuuta 2012

KISSA LADY

Tuntuu kuin meillä olisi kolme pientä vauvaa talossa? Kun saa tuon oikean vauvan nukkumaan, nämä valevauvat alkavat samantien jekkuilemaan. Maaau mooou miiiu. Kissoilla on joku pakkomielle huutaa eteisessä. Syytä en tiedä. Ei varmasti halua uloskaan, koska jos ne sinne veisi, se olisi niille kuin maailmanloppu.


Kun saamme iltaisin Toivon nukkumaan pinnikseen, alkaa kissoilla lähes heti joku ihmeen pakko juosta ja huutaa makkarissa -kohtaus. Sen jälkeen on pakko raapia eteisen kaappeja. Ja edelleen huutaa ulko-ovella. Mikä ihme noita kissoja oikein vaivaa?

Nasse on pahempi. Hän vain huutaa, huutaa, huutaa ja huutaa, eikä todellakaan anna heti periksi. Siis täällä kun vauva nukkuu, ei todellakaan ole hiljaista. Ei ikinä. Tai tosi harvoin.

Silti nuo karvaiset jekkuilijat ovat vaan niin ihania. Eihän niille nyt oikeasti voi olla vihaisia. Kisut kun tulee ja puskee, ei voi olla sulamatta ♥

Jos minulla ei olisi minun ihanaa perhettä, olisin varmasti se hullu kissa lady. Tai minusta tulisi semmoinen ajan kuluessa. Ensin olisi kaksi, sitten neljä ja sitten kahdeksan. Vuoden päästä viisikymmentä. Kaikki kissat olisivat yhtä hulluja ja tekisivät minutkin hulluksi. Olisihan sekin elämää.

Kuva: Google

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti