maanantai 5. elokuuta 2013

MAANANTAIN SEKAVATSelitykset. Jorinat. Pölinät. Höpötykset. Kuulumiset. Turhanpäiväiset avautumiset. Ja eilen otetut huonolaatuiset instiskuvat, koska edelleen kärsin lievästä valokuvaus inspiraation puutteesta.

Ja niin se elokuu on taas pamahtanut käyntiin! Vissiin jo muutama päivä sitten. Loppukesästä aion nauttia täydellä sydämellä ja pyrin tallentamaan jokaisen kauniin hetken pysyvästi mieleeni. Vaikka tämä kesä on kaikella tapaa ollut erityinen, silti en voi vastustaa kiusausta syksystä, jota odotan enemmän kuin koskaan aiemmin. Odotan ihanan raikkaita ilmoja, värejä, tuoksuja, vesisateita, villasukkia ja kynttilöitä. Ja sitä mieletöntä tunnelmaa, mikä leijuu väriloisteen rinnalla. Se tunnelma inspiroi minua! Ja tänä syksynä aion vihdoin ostaa itselleni  kumisaappaat ja sadetakin.

Viime päiviä en suinkaan ole elänyt syksystä haaveillen, sillä mielummin elän tässä ja nyt. Olen pohdiskellut paljon, mietiskellyt ja ajatellut asioita. Liikaa. Olen kokenut monia hienoja valaistumisia, mutta olen myös tuntenut itseni ahdistuneeksi, en surulliseksi, mutta murheelliseksi. Mieltäni on painanut maailman meno, ihmisten käyttäytyminen ja yleinen toiminta, perheasiat, ystävät ja ennen kaikkea ystävyys. Yleensä en ole kovin ahdistuvainen ihminen (varsinkaan kauaa), mutta tämä viikko on ollut poikkeus. Asiat ovat vain pyörineet pääni sisällä ilman minkäänlaista järkeä. Tai selkoa. Tai selitystä.

Onneksi olen päässyt kummallisista oloistani suurimmaksi osaksi eroon ja saanut taas tutun rennon mieleni takaisin. Voi miten nyt tuntuukaan hyvältä. Erityisen hyvältä. Voin taas sanoa, että oli mitä oli, en jaksa murehtia.

Tällä viikolla olisi tiedossa kaikkea ekstrakivaa. Eniten odotan huomenna koittavaa mökkipäivää (ja muurinpohjalettuja) ja reissua Jokioisille sekä keskiviikkoista iltajuoksua Pispalaan tai minne vain. Odotan kyllä kovasti ihan vain tätäkin päivää, sillä murulla alkaa kolmen yövuoroputken jälkeen vapaat, joita olen kovasti odottanut. Ihanaa!

Entäpä siellä, mikä fiilis? Kertokaa, fiilistelkää!

Aurinkoisia ajatuksia 

4 kommenttia :

 1. Anonyymi5/8/13

  Täällä on ollut samoja ahdistavia ajatuksia, vaikka yleisesti ottaen kaikki on hyvin. Vaikka odotan syksyä aina innolla, onhan se lempivuodenaikani, niin silti kesän loppuminen tuo joka vuosi oudon haikeuden ja herkän mielen ylle. Aurinkoisia ajatuksia sinne ja mukavaa huomista mökkipäivää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Jaana, samat mietteet täälläkin. Syksy on minunkin lempivuodenaika <3 Syksyssä on jotakin suurta, mutta herkkää, haikeaa ja hetkellistä. Kiitos sulle sanoistasi! Lämpöistä mieltä ja iloisia hetkiä <3

   Poista
 2. Voi mikä haalari ;__; <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, täyttä rakkautta <3 <3

   Poista