lauantai 16. helmikuuta 2013

VERTA, HIKEÄ JA TREENIÄ


Älkää minulle naurako, ellette välttämättä halua. Tämä tyttö päätti kokeilla jotakin erilaista, jännittävää ja haastavaa. Tapasin internetin ihmeellisessä maailmassa Jillian Michaelsin ja pyrin tekemään asiat hänen tavallaan. Itse kun en oikein tiedä miten minä sitä pyllyä keikutan ja kuinka tehdä se vielä oikein, ajattelin sitten matkimisen perustekniikalla toistaa videolla näkemiäni muuveja.

Päätin ensimmäisen tason tehdä kokeilumielessä, mutta kuinka ollakaan, se olikin yllättävän hauskaa. Itseasiassa oikein hauskaa. Nyt sitten olisi tarkoitus kokeilla jaksaisinko loppuun asti. Epäilen omia voimiani, mutta yrittää aina voi!

No se ensimmäinen taso meni mielestäni yllättävän kivuttomasti. Perässä pysyin hyvin, vaikkakin vatsalihasten kohdalla kuntoni romahti ja tipahdin muutamaan otteeseen kyydistä. No mutta, hienostihan se muuten meni. Hyvin kova hiki ja läähätys oli lopputuloksena, mutta mieli sitäkin virkeämpi. Hyvä minä! Huomenna taso 2!

11 kommenttia :

 1. Hyvä Jee, siit se alkaa! Mäkin tein eilen vatsalihaksia :D Ja tänää ostettiin jumppapallo! Hihihihiiii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! En kyllä tiedä enää onko mitään hyvää, alkaa meinaan nyt jo lihaksia kipristelemään :--D (Ai miten niin olen rapakunnossa)

   Hyvä sinä! Vatsalihakset on oikeasti tosi rankkoja tehdä. Varsinkin jos on raskauden jälkeiset venyneet spagettilihakset entuudestaan, eikä sitä ennenkään mikään sikspäkki. Ja sitten vielä niiden tekeminen väärin on helppoa. Jumppapallo olis kyllä kiva! Pistän harkintaan itsekin :--) Tsemppiä sinulle palloiluun!

   Poista
  2. Tänks! :) Katotaan miten tää kunnonkohotus nyt saa tuulta allensa.. Ainakin siitä voin olla jo ylpeä et nyt pari vkoa oon käyny rattaiden kans joka päivä parin tunnin lenkeillä. Se on jo aika iso juttu mulle, tälläselle laiskikselle :) Nyt kun vielä se pallo sais aikaan jonkun uuden puuskan täs kotioloissa ni olis hyvä. Suosittelen, hong kongis 11,95€ :)
   ..ja tsemppiä!

   Poista
  3. Voidaan tsempata toisiamme :--) Parin tunnin lenkki on jo tosi hyvin! Meillä ei poju viihdy edes tuntia rattaissa! Oho palloja saa niin halvalla. Ehkä pitäis hankkia, mutta enhän minä edes tiedä mitä sellaisen kanssa tehdään hmmm..

   Poista
  4. Mein poika nukkuu päiväunensa rattaiden kyydissä, muualle ei ees nukahda päikkäreille. Ku vaihettiin vaunukoppa ratasosaan ni tykkää siinä paljon mieluummin olla :)

   Poista
  5. ..ja en mäkään tiiä sen kummemmin miten sen pallon kaa jumppaillaan, kuvallinen opas tuli mukana ja eiköhän netistä löydy jotai hyviä ohjeistuksia sen kanssa palloiluun :)

   Poista
  6. Voi sinua onnekasta! Meillä ei viihdytä edes rattaissa istumassa.

   Pitää ottaa pallojutuista selvää ja pistää harkintaan! Jotain videoita ainakin luulis löytyvän :--)

   Poista
 2. Mä en löytänyt youtubesta kun vaan 3 tasoon asti noita videoita :/ Ootkos sä löytänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En löytänyt minäkään. Tuossa alemmassa kommentissa taitaakin olla ohjeistus :--)

   Poista
 3. Anonyymi19/2/13

  Toi kuuluis vissiinkin tehdä silleen, että viikko 1 leveliä, viikko 2 leveliä ja viikko 3 leveliä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiitos sinulle paljon :--)

   Poista