sunnuntai 17. helmikuuta 2013

MUISTELENMinne minä olenkaan kadottanut sen tuoksun? Sen tuoksun ihanasta ja ihmeellisestä, sen tuoksun, joka minut sai ymmärtämään sen ainutlaatuisen hetken. Se tuoksu on unohtunut, mutta ei kadonnut. Se on pysyvästi minun sydämeeni tarttunut, siellä se leijailee minua muistuttamassa kaikesta tuosta ihmeellisestä.

Näitä asioita kun muistelen, sydämeni sulaa aina uudelleen ja uudelleen. Koskaan en halua unohtaa. Minun kaunis, erityinen, valo ja rakkaus, minun koko elämäni suurin ihme.

16 kommenttia :

 1. Ihana Toivo <3 Meidänkin pojunen on jo niiin iso poika jo että ei vaan voi käsittää. Ja jotain niin käsittämättömän Rakasta ja Suurinta <3 Ensi viikolla 9kk :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oma lapsi on vaan jotain niin arvokasta <3 Meidän pojuilla on sitten suunnilleen kuukausi ikäeroa :--) Hauskaa!

   Poista
 2. Ihana pieni <3 voiko tässä saada vauvakuumeen vaikka oma on vasta 5 kk ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe voi saada :--D Minulla ei sentään vielä ole vauvakuumetta, mutta kyllä semmoinenkin ehtii tulla vielä moneen kertaan. Nyt annan vaan minun vauvani olla vauva <3

   Poista
 3. Voi kun toinen on ollut niiin pieni <3v Välillä itsekin tulee muisteltua niitä ensimmäisiä päiviä ja miten aika on mennytkin näin nopeeta. Meidänkin "vauva" täyttää vajaan parin viikon päästä jo vuoden. Ei voi käsittää... :,) Jätin sulle muuten haasteen mun blogissa: http://laaluskan.blogspot.fi/2013/02/1111-haaste.html

  Ihania kuvia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin pieni etten edes tarkalleen muista kuinka pieni. Voih <3 Niin se aika menee, pian teidän typykkä meneekin jo kouluun ;)

   Kiitos haasteesta :--)

   Poista
 4. Anonyymi20/2/13

  Kommentoin yhteen vähän vanhempaan postauksees ja tajusin ettet välttämättä enää nää sitä niin ajattelin kertoa, että siinä Jillian Michaelsin treenissä olis vissiin tarkotus tehä viikko level 1:stä, viikko level 2:sta ja viikko level 3:sta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo luinkin sen! Kiitos tiedosta! Enhän minä noista mitään ymmärrä, joten mukavaa että joku tietoinen sen kertoo :--) No ehkä taidan tehdä treenejä miten sattuu, miltä itsestä tuntuu ja vaikka vuorotellen noita leveleitä :--) Eihän se niin tarkkaa voi olla.

   Poista
 5. Ohhoh ihan tunnistettavan näköinen pikku poitsuhan se siinä köllöttelee. <3 Musta on hurjaa miten eriltä mutta silti samalta meidän pienet näyttivät pienempänäkin. Ja miten VASTA ne olivat noin pieniä nuuskuteltavia palleroita.

  Tsemiä muuten Jillianin matkaan! :) Mun kropan pienennys jatkuu ehkä joskus tulevaisuudessa. Hehe. Pitänyt koko viikon vapaata vaan popsien kaikkea ylimääräistä.. Ja huomena baariiiiin keikalle. Aaaaaaa pää räjähtää melkeen kun mietin asiaa kuin kivaa on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Kyllä tunnistaa, vaikkei enää samalta näytäkään. Mutta tuommoinen sieltä masusta silloin putkahti <3 Ja niinpä. Tuntuu että ihan juuri ne tuommoisia olivat, mutta silti taas en ymmärrä enkä muista mitään tuosta ajasta, miten olikaan tuommoinen pikkuinen sikiö <3

   Tsemppejä tarvitsenkin :--D Että kiitos. Itse olen jo liian pitkään jahkaillut kuntoilun kanssa että korkea aika nyt aloittaa. Tai pursuan taas sietämättömiin :--D Sinä oot niin sievä ettei tarvitse pienentää!

   Baaariin!! Jee! Oikein leppoisaa keikkaa, pidä hauskaa, nauti ja tanssahtele iloisesti <3

   Poista
 6. Katselin eilen myös sairaalakuvia, tilatessani paperikuvia vauvakirjaa varten. Tiedän hyivn mitä tarkoitat ja jotain samansuuntaista itsekin ajattelin kun niitä kuvia koneelta selailin. Se tuoksu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih joo. Voi kunpa sen pienen tuoksuvan voisi kaapista kaivaa aina kun siltä tuntuisi <3

   Poista