tiistai 5. helmikuuta 2013

7 KK JA VÄHÄN PÄÄLLEMinun aurinkoni, ilo ja valo, elämäni rakkaus. Ihana Toivo on jo 7 kuukautta ja 2 viikkoa. Voi miten hurjan jännittävää. Eihän tässä ole kuin vajaa viisi kuukautta 1-vuotiskemuihin! Ja silloin biletetään kunnolla. Koko vuoden edestä!

Edelleenhän tuo on hassun hauska vekkuli. Hymyileekin vielä yhtä söpösti ja hurmaa hassuilla ilmeillään. Semmoinen pienen pieni hölmöläinen, äidin kulta ja isin höpönassu.

Hän on herkkä, äkkipikainen, iloinen, hassu, tarkkaavainen, huomion keskipiste, ihana, pippurinen, kiltti, syötävän suloinen ja niin rakastettava  

Uusia taitojakin tulee ja oma tahto kehittyy. Pikkuisesta möllöttelevästä ihmisen alusta on tullut jotakin ihan muuta, omien piirteiden ja tunteiden paketti, ihan oikea lapsi. Elämän aistiminen, pieni ymmärtäminen ja oivaltaminen ovat tuleet kuvioihin.

Tällä hetkellä mieluisia juttuja ovat lelujen levittäminen olkkarin lattialle, asioiden lyöminen lattiaan, asioiden lyöminen toisiinsa, huutaminen, heittäminen, tiputtaminen, heiluminen, ihmeellisten äänien päästely, huulilla päristeleminen, tukasta vetäminen, raapiminen, naaman repiminen, toisten varpaiden koskettelu, tekoyskiminen ja kissojen hellävarainen silittely.  

Kovasti Toivo pyörii oman napansa ympäri, mutta vieläkään ei ole hoksannut ryömimistä. Maassa heilumalla, pyörimällä ja hytkymällä liikkuu jo hieman, mutta sekin on sellaista epämääräistä ja päämäärätöntä. Toivon jo todella, että täälläkin alkaisi pian tapahtua! Varsinkin siksi, että tuo liikkumattomuus tuo poikaan ajoittain tyytymättömyyttä. Ja mukavaahan olisi päästä jo itse ympäristöä tutkiskelemaan!

6 kommenttia :

 1. Jospa se Toivokin lähtisi kohta liikkumaan, meillä ainakin helpotti kovasti asioita! Nyt kun Isla pääsee itse liikkumaan (ja kaikkiin kiellettyihin paikkoihin...), niin neiti viihtyy paljon paremmin itsekseen ja sehän passaa mulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Se varmasti helpottaisi kaikkia, varsinkin itse vauvaa. Mielummin vahtisin Toivoa jatkuvasti, ettei ole kielletyissä puuhissa, kuin istun vieressä päivästä toiseen :--D

   Poista
  2. Oot ehkä toista mieltä sitten, kun Toivon lähtee liikkumaan :D Isla löytää salaman nopeasti johdot, pistorasiat, lattiakaivon ritilät (ja nuolee niitä), viemistään odottavan roskapussin, kaukosäätimet, puhelimet, läppärit ym. :D Ja sekin vielä, että kun likka alkaa ylettämään jo matalille tasoillekin...

   Poista
  3. No katsotaan :--D Kuulostaa kyllä hurjalta, varsinkin kun meidän kämppää ei ole vielä laitettu mitenkään erityisen turvalliseksi... Pitääkin alkaa kehittelemään turvallista kotia!

   Poista
 2. Voi miten söpö kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih <3 Ja vielä ysärihaalari päällä!

   Poista