keskiviikko 13. helmikuuta 2013

UUSI NEUVOLAJostain syystä minä olin erityisen jännittynyt ja oloni oli tavallistakin epävarmempi uuden neuvolan lähestyessä. Yritin mennä rohkeasti sisään ja hyvällä tuurillani jäin tietenkin automaattioven väliin kärryineen Toivon katsoessa minua huvittuneella ilmeellään. Hölmistyneenä hiippailin odotushuoneeseen kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. 

Epävarmuuteni katosi lopullisesti, kun Toivon nimi sanottiin lempeällä äänellä, näkemättä vielä itse äänen omistajaa. Nurkan takaa kurkisti iloisen näköinen nainen, joka meidät ystävällisesti toivotti tervetulleiksi.  Siinä vaiheessa oloni oli jo täysin helpottunut.

Heti ensi hetkestä lähtien minulle tuli mukava ja rento olo, jotenkin oli helppo ja luonteva olla. Minulle kun viraalle ihmiselle puhuminen ei aina ole niin yksinkertaista. Toivokin ihan ensimmäiseksi päätti näyttää parhaansa ja päästi valloilleen sen todellisen hurmuripuolensa. Kyllä tätiä hymyilytti.

Mukavaa, rentoa, asiantuntevaa, ammattitaitoista, iloista, positiivista ja rauhallista toimintaa. Mitäpä muuta sitä enää voi lapsensa neuvolasta toivoa. Olen täysin tyytyväinen.

Edelliset mittaukset olivatkin jo jouluun alussa (03.12.) otettuja ja vanhentuneet täysin, joten oli jo aikakin ottaa uudet.

Paino: 8745 g (7705) Pituus: 70,4 cm (67,8) Pään ympärys: 44,2 (43)

Ihan parasta koko käynnissä oli, että saatiin vihdoin lähete ravitsemusterapeutille! Edellisessä paikassa asia jäi aina vain puhetasolle. Todella mielenkiintoista ja huojentavaakin, sillä nyt me saamme vielä ammattilaisen ohjeita Toivon kasvisruokavaliolle. Olen innoissani!

12 kommenttia :

 1. Meilläkin vaihtuu neuvola, toivotaan että olisi mukava uusi työntekijä :)
  Ihanat nuo pojan simmut <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin toivotaan! Tsemppiä :--) Hih joo, hän on isältänsä ne varastanut <3

   Poista
 2. Mukavaa kun teillä meni kaikki kivasti :)
  Minullekkaan vieraille ihmisille juttelu ei ole kaikkein helpointa aina.. Mutta sekin asia on omasta itestään vaan kiinni, pitää uskaltaa olla rohkea. Ei siinä muukaan oikeen auta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä me olemme monissa asioissa samanlaisia :--) Rohkeus on välillä aika vaikea asia. Vaikka kuinka yrittää repiä itsestään rohkeuden rippeitä, ei se aina välttämättä onnistu. Mutta kun onnistuu, on voittajaolo :--)

   Poista
 3. Apua, en olekkaan ennen tajunnut kuinka ihanan väriset silmät Toivolla on <3 Varsinainen suklaanappisilmä!

  Ihanaa, että uusi neuvolantäti on mukava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo. Tuollaiset suklaiset ne tosiaan on <3

   Poista
 4. Jee te ootte kyllä saaneet vaihdella neuvolaa niin monesti että huh. Tuuri että saitte hyvän terkkarin. :)

  Toivo pieni päässyt seitsemänkympin ylitse. Vaaau! Oli juuri erään tuttavankin vauva päässyt seittemän kympin yli, juuri ja juuri. Se meinaa siis mahdollisesti isompia vaatteita.. Meijän Kettu vetelee jo öhöm.. no seittemässä kahdessa ja mahollisesti vähän ylikin. :D

  Silityksiä tuolle pikku hurmurille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ollaankin. Pitää siis toivoa, että nyt tämä paikka on tullut jäädäkseen!

   Hehe niinpä. Vähän kyllä kuvittelin, että olisi tullut pituutta enemmänkin ;) Tuo näyttää niin pitkulaiselta! Teidän Kettu on kyllä sitten pitkä!

   Samoin teidän prinsessalle <3 Silitykset saavuttavat pian hurmurin!

   Poista
 5. Mekin käytiin ravitsemusterapeutilla kasvissyönnin tiimoilta, ja olin kyllä tyytyväinen käyntiin. Meillä oli kiva ravitsemusterapeutti, ja olin iloinen kun ei missään välissä kyseenalaistanut sitä että Ahti tulee olemaan kasvissyöjä (ainakin niin kauan kuin itse haluaa), kun pelkäsin "käännytystä" etukäteen. Olisi kiva lukea miten teillä lapsen kanssa on kasvissyönti sujunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, että meidänkaltaisia on muitakin! Mekään emme kokeneet minkäänlaista käännytystä, onneksi :--) Kaikkialla on suhtauduttu todella positiivisesti! Hyvä idea kiitos, voisin kirjoitella lähiaikoina poikasen syömisestä :--)

   Poista
 6. Anonyymi4/4/13

  Ensimmäistä kertaa rohkaistun kommentoimaan..todella hienoa, että kasvatat ja ruokit Toivoa omien arvojesi mukaisesti, jotka ovatkin erittäin hienot! Sä olet ihana neiti ja sulla on ihana poika! Tuollaiseen ihmiseen sitä mielelllään tutustuisi! -Jas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan hämmennyin tästä kommentista! Kiitos! Sait mieleni iloiseksi ihanilla sanoillasi :--) Vau! Kommentoi toki toistekin :--)

   Poista