maanantai 11. helmikuuta 2013

MAANANTAIN HÖPÖTYKSETMeidän melkein tosikko, vauva-vakavuus, pieni mutrusuu ja nappisilmä. Tänään keskityttiin ryömimiseen, haukotteluun ja poseeraamiseen. Ainahan ei jaksa hymyillä. Siltikin söpöyttä riittää. 

Näin aluksi on ihan pakko ja heti mainita, että suuri kiitos teille, ketkä kommentoivat edelliseen. Olipa oikein mukava yllätys, että aihe herätti kiinnostusta! Jokainen mielipide ja ihanat kommentit ovat aina tervetulleita    

Mutta mitäpä tänne, kaikenlaista ja ei oikeastaan mitään. No ainakin tämä uusi kotimme on lempeästi meidät vastaanottanut, kaapannut syleilyynsä ja hyvää huolta pitänyt. Täällä oleilu ja peruseläminen on ollut helppoa ja lähes vaivatonta, juurikin sellaista mitä kuvittelin. Arjen askareet tuntuvat leikiltä vain! Lähiöelämä on minut iloisesti yllättänyt.

Minä olen saanut paljon uudenlaista energiaa. Herra motivaatio on saapunut jälleen luokseni, jonka vuoksi saan enemmän aikaan, jaksan enemmän ja haluan enemmän. Tuntuu hyvältä.

Siinä mielessä tänään onkin harvinainen päivä, sillä aloitin vapaaehtoisesti jumppaamaan! Minuahan ei kuntosalille saa, vaikka tuossa naapurissa sellainen onkin, joten päätin aloittaa treenaamisen kotona, kotikonstein. Vatsaa, selkää, reisiä, pakaroita ja ojentajia. Pakkohan on jotain tehdä tuon hyytelöisen peppuni, ryppyisen mahani ja roikkuvien käsieni hyväksi. Tämä on suuri suunnitelmani ja toivon todella, että onnistun ja jaksan treenata enemmän. Ainakin enemmän kuin kaksi päivää. Sitten kun vielä saisin itseni lenkille, pihalle juoksemaan, olisin jo epäilyttävän aikaansaava.

Ja jos vielä huomenna pääsen liikkeelle, olisi meillä vuorossa neuvolakäynti. Puolivuotisneuvolaan emme sitten ikinä päässeetkään, joten mennään sitten nyt ja katsotaan miten tuo pikkumies on näin pitkän ajan jälkeen kasvanut. Jännittävää. Uusi neuvola, uusi terkkari! Toivottavasti meidät otetaan asiallisesti vastaan.

Rentouttavaa maanantai-iltaa     

2 kommenttia :

 1. Toivottavasti teillä on ollut kiva uusi neuvolatäti! :)

  Blogissamme on sinulle haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava oli! Kiitos haasteesta, pitääkin ottaa se vastaan :--)

   Poista