keskiviikko 16. tammikuuta 2013

MUNAA JA MYÖTÄHÄPEÄÄ

Söin tänään munajuustotomaatti-mössöä, vähän raejuustoa ja fetaa. Muutaman minuutin pikaruoka ja kelpaa minulle. Jälkkäriksi haaveilin Alpro Soya Choco -herkkujuomasta, jota onkin tullut nautittua toissapäivänä ja eilen. Namia!

Olihan meillä mukava päivä. Leikittiin tänään Miffyn kanssa, vaikka Toivo yrittikin puklata mangot hänen päälleen. Leikittiin myös kaukosäätimellä, munakennolla ja rasvaputkilolla. Ollaan luovia! Toivo nukkui putkeen upeat kahden tunnin päikkärit, joista toisen tunnin nukuin itsekin. Olin niin yliväsynyt ja nuhjuinen, että pakko oli malttaa käpertyä poikittain sänkyyn ja antaa unen tulla. Minulle päiväunet ovat harvinaislaatuinen asia!

Toivon leikkiessä maassa päätin katsoa Iholla-sarjan toisen jakson. Jotenkin en vielä ole sisäistänyt uusia tyyppejä, enkä ole saanut heistä mitään irti. Viimeksi olin tässäkin vaiheessa jo täysin koukussa. Yksi naisista hyppi silmilleni muidenkin edestä ja tunsin jonkin epämääräisen mitä ihmettä -tunteen syvällä sisälläni. Ja suuri myötähäpeän tulva pursui aivoistani.

Sarjan Kokoomusnuori Marketta, 18, sanoikin näin: "Kyl hipit vaan on semmonen hankala kansanryhmä. En mä tiiä oppiiks ne ikinä. Hehe. Ne ei oo yksityisautoillu tarpeeks, ne ei tiiä kuinka hauskaa se on. Hehe."

Asiastahan ei varmaan tarvitse mainita enempää. Itselläni ainakin suu loksahti auki ja samalla taisin Toivolle manata kokoomuslaiset syvälle maan rakoon.

Hömpästä vakavampaan, tänään tipahti postiluukusta vihdoin Sons of Anarchyn neljäs tuotantokausi! Ennen Villen iltavuoroa ehdittiin katsoa ensimmäinen jakso ja huhhuh! Siinä vasta hyvin tehty ohjelma. Olen innoissani! Mutta samalla surullinen, sillä viides kausi ilmestyy vasta elokuussa.

Rentouttavaa keskiviikko-iltaa höpöt  

PS. Pahoittelen harhaanjohtavaa otsikkoa. 

2 kommenttia :

  1. just päivitin miun facebookin "ihan kohta meen nukkuun, mutsiis oottekste kattonu tätä iholla?? koska EN KESTÄ tota kokoomusnuorta!! kuskuskeitto?!?!?"

    En tiedä mitä sanoa..

    VastaaPoista