lauantai 12. tammikuuta 2013

KESÄN FIILISTELYJÄMinä olen alkanut kaipaamaan kesän lämpöä ja niitä ihania auringonsäteitä. Sitä valoa! Voi kuinka kaipaankaan. Viime kesä meni lievästi sanottuna ohi, enkä muista siitä juuri lainkaan. Oliko lämmin? Satoiko? Paistoiko aurinko vai oliko pilvistä? En kertakaikkiaan muista.

Viime kesä meni tutustuen pieneen uuteen tulokkaaseen. Siihen hassuun tuhisijaan, joka ensisilmäyksellä oli sulattanut sydämeni. Voi kuinka se oli ihanaa! Se oli herkkää, onnellista, rauhallista ja iloista aikaa. Sitä vain päivät pitkät tuijotteli omaa pienen pientä murua. Voi sitä rakkauden määrää, joka tulvi joka puolelta

Löysin niin paljon tunnelmallisia Instagram-kuvia koneelta, että melkeinpä itkua väänsin niitä katsellessa. Voi mahoton sentään, voiko näin lyhyessä ajassa oikeasti unohtaa kaiken? Kunpa voisin muistaa edes pienen hetken, muistelisin sitä varmaan joka päivä.

Ehkä olen hullu, mutta odotan jo kovasti kesää. Eihän tässä oikeasti enää kauaa siihen ole, ei enää montaa kuukautta! Voi sitä riemua, kun voi Toivon kanssa nauttia yhdessä kesän fiiliksistä. Voidaan mennä tutkimaan luontoa, ihastelemaan rantoja, kävellä kaupungilla jäätelötötteröt kädessä ja hymyillä vastaantulijoille. Toivon ensimmäinen kesä. Haluan tehdä siitä ikimuistoisen!    

10 kommenttia :

 1. Mä kans tänään fiilistelin kesämusaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UUU kesämusa ja jätskitötteröt!

   Poista
 2. Minäkin ootan kesää niin paljon että sisuskaluja särkee. Viime kesä meni vähän niin ja näin, oli niin paljon muuta mielessä :D joten ensi kesän pitää olla lämmin ja ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Ehkä ens kesästä tuleekin paras :--)

   Poista
 3. Mä odotan kans kesää ihan älyttömän paljon! Odotan sitä lämpöä, ettei tarvii pukea niin paljoa vaatetta (varsinkaan Islalle) ja ennen kaikkea niitä aurinkoisia päiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pukeminen! Se onkin ihan kamalaa näin talvella. Yh. Ehkä tulee niin lämmin kesä, että t-paita ja vaippa riittää :--) Ja aurinkoa paljon joo!

   Poista
 4. Mullon sellainen hyvä juttu että tykkään yleensä aina eniten juuri tästä kuluvasta vodenajasta (loskasta en pidä enkä mudasta jo on hyvät kengät jalassa). Mutta myönnän että olishan tuo kesä kiva. Jäätelöä nyt onneksi voi syödä kotona peiton alla milloin vaan. ;D

  ps. Tuo 'Minä ennen 'postaus oli ihana. <3 Sitä on nyt vaan enemmän vielä lisää kuin ennen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin hyvä :--) Kyllähän kaikissa vuodenajoissa aina kaikkea hyvää on, paljonkin! Jotenkin aina tässä vaiheessa tulee kaivattua kesää enemmän, mutta eipä enää keväällä sitten kun tietää kesän tulevan pian :--) Minä en ole syönyt jäätelöä PITKÄÄN aikaan!!

   Ja kiitos Elisa ihana <3 Paljon enemmän kyllä. Ainakin minulla enemmän uimarengasta hehe :--)

   Poista
 5. Sulle on haaste blogissani... :D

  VastaaPoista