perjantai 18. tammikuuta 2013

JEE!Pyykkikoripoika. Sillä leikittiin, jumpattiin ja säikyteltiin kissaa. Lopulta oltiin ovelia ja sinne mentiin piiloon. Hirveen hauskaahan se oli, kun kysyin missä Toivo on ja kurkin koloista!

Koko aamupäivän täällä on soinut soul ja blues. Toivottavasti naapuritkin ovat saaneet nauttia näistä sulosoinnuista! Tämä musiikki saa kroppani jammailemaan veikeän mielipuolisesti ja se antaa koko maailmalle hetkellisen rauhan. Ihan mieletön fiilis, aurinko paistaa ja kevätkin on tulossa! Mahtavaa!

Meillä poikanen juuri nukahti päikkäreille ja minä fiilistelen. Ja kovaa fiilistelenkin! Vähän kyllä harmittaa tuo älytön kylmyys ulkona, kun ei pääse paikan päälle nauttimaan auringosta. Onneksi auringonsäteet tulevatkin sisälle asti!

Nyt ei haittaa edes tänään aloitettava pakkaaminen. Sekin on otettava vain iloisin mielin vastaan ja ajatella, että jokainen päivä, tunti ja sekunti on lähempänä uutta kotia! Jee! Viikko aikaa pakata, valmistautua muuttoon ja hyvästellä vanha koti. Minua jännittää!

Iloisen hilpeän fiiliksen ja auringon lisäksi tänään on muutenkin hyvä syy leveään hymyyn. Nimittäin pian, kun Ville pääsee töistä, hän menee sinne seuraavan kerran vasta kahden viikon päästä. Loma! Pitkä loma! Ihana loma!

Sinä ja te kaikki siellä, nauttikaa ja fiilistelkää! Fiilistelkää auringosta, itsestänne, toisistanne, rakkaimmista, ihmisistä, musiikista, hetkistä, kauneudesta ja valosta! Iloa viikonloppuusi

PS. Sain Villeltä lahjaksi timantin. Minulle se oli ensimmäinen timanttikoru, minkä olen koskaan saanut ja kaiken lisäksi paras sellainen. Siitä ei ehkä ihan jokainen tyttönen pitäisi. Hehe. Yritän tallentaa sen joskus valokuvaksi.

4 kommenttia :

 1. Toivo, touhukas tenava <3 Joo ei kannata ulkoilla tänään liikoja, noin 10min ulkoilu riitti meille tänään, sai varpaat kipristelemään kylmästä ja hengittäminen nenän kautta oli vaikeaa (nenäkarvat varmaan jäätyivät). Mutta aurinko! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku touho <3 Kyllä pakkaset olikin parempi vaihtoehto kuin tämän hetkiset plussat. Mutta kyllä paistoi ihanasti aurinko viime viikolla, ja voi sitä kevätaurinkoa sitten kun vihdoin tulee <3

   Poista
 2. Voi että mä olin kans ihan haltioissani, lun pääsin yksin kauppaan tänään tuonne ihanaan superpakkaseen! Mä tykkään ku naama punottaa ja pistelee ja saa laittaa paljon päälle ja voi että miten raikasta ja ihanaa siellä oli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :--) On se ihanaa! Mutta en itse osaa pukea ikinä tarpeeksi vaatetta, aina liikaa tai liian vähän.

   Poista