keskiviikko 9. tammikuuta 2013

HEIPPA


On muuten viikko mennyt tuosta noin vain ohi. Ei me olla tehty mitään, ei sitten yhtään mitään. Tai käytiin me kämppää katsomassa ja sitten hupsista vain, saimme sen! Kolme huonetta ja keittiö, sauna ja lasitettu parveke Helmikuusta alkaen ollaan sitten koko konkkaronkka hervantalaisia. Se tuntuu tällä hetkellä aivan mahottoman hyvältä! Millään en jaksaisi odottaa. Oi kaunis helmikuu, tule jo!

Oltiin kokonainen viikko yhdessä koko perheen voimin, kun Villeni sairastui flunssaan. Suurimmaksi osaksi valloitettiin meidän olkkarin lattiaa ja Toivon ollessa unilla möllöteltiin meidän uudella ihanalla sohvalla. Ihan ollaan hulluina katseltu Sons Of Anarchya, minun uutta lempparisarjaa. Kaksi kautta meni tuosta noin vain ja lisää on tilauksessa. En jaksaisi sitäkään enää odottaa! Vaikkei mopoista tykkäisikään niin suosittelen sarjaa kaikille! Tai melkein kaikille. Ainakin on paljon niin ihania partoja ah!

Ja nyt minäkin olen saanut sen typerän flunssan. Kurkku on kipeä ja heikottaa, voimat on poissa ja makuaistikin on kadonnut. No enpähän valita, kun viime vuoden sain olla kokonaan terveenä!

Tällä hetkellä minä haluaisin ehkä kupposen teetä ja hiljaisuuden. Ja sen uuden ihanan kodin ja saunan. Kaikki mulle heti nyt.

4 kommenttia :

 1. Onnea uuden kodin johdosta! Jippii!
  Kuulostipas mukavalta :) Sauna, oi tahdon saunan! Ja yksi lisähuone (miksei kaksikin)(saman tien omakotitalo!) olisi tervetullut. Mutta sitten joskus...
  Nyt vaan muuttopakkailut käyntiin ettei mee viimetippaan..! Mä inhoon muuttamista huh... Se vasta on stressaavaa. Mutta siinä saa samalla karsittua kaiken ylimääräisen ja turhan pois.

  Koita parantua! Koklaa inkivääriteetä, eli raastettua/pilkottua tuoretta inkivääriä vaan kuumaan veteen ja sitten hunajaa :) On hyvää ja tehokasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jehuu! Kiitos Mira! Ihana omakotitalo isolla pihalla olis tietenkin parhain vaihtoehto, mutta voihan köyhyys. Mutta onneksi sentään on oma sauna <3 Ensimmäinen oma sauna sitten lapsuuden.

   Minäkin inhoon muuttamista! Voiko ahistavampaa olla. Stressaan jo nyt! Pitäisi tosiaan aloittaa pakkailut, varmaan jo tällä viikolla. En kestä sitä tavaran määrää.. Aapua.

   Yritän parannella itseni! Inkivääritee kuulostaa kyllä kunnon rohdolta, mutta taidan inhota inkiväärin makua :(

   Poista
  2. Mitääää, inkivääri on melkeinpä parasta mitä tiedän! :D

   Poista
  3. No enpä tiedä ;) Tai sitten siitä on liian kauan aikaa, kun viimeksi olen maistanut.

   Poista