perjantai 23. marraskuuta 2012

TUNNELMAA

Minun on tehnyt koko päivän mieli maalata. Maalata taulu. Siihen olisi tullut paljon erilaisia värejä, ehkä jotain tummaakin ja valkoista. Jotain mystistä kiekuraa ja ehkä kukkia. Paljon paljon kukkia. Olisipa minulla ollut värejä.

Minun Jukkapalmuni tekee kuolemaa. En ymmärrä. Onkohan tuo jo minun kolmas palmuni ja sekin on kohta entinen. Haluan lisää ja lisää kasveja. Haluan jonkun ison puun, joka ylettyy lattiasta kattoon. Sen alla voisi istua mietiskelemässä. 

Ulkona on tänään ollut epätavallisen pimeää. Synkkää ja pimeää. Vettä ilmassa, mutta ei ole satanut. Kosteaa ja harmaata. 

Päätin voittaa harmauden ja mennä ulos. Etsin kaapin perältä meidän rupusen rintarepun ja lähdin ulos Toivon kanssa reppua testaamaan. Olipa meillä hauskaa. Päätettiin käydä Kaupin puutaloilla pikaisesti moikkaamassa ystäväämme Jonia. Hän kertoi illalla menevänsä Electric Wizardin keikalle. Voi juku. Sinne minäkin olisin voinut haluta. 

Sisällä on ollut valoa ja kynttilöitä. Yhdestä kynttilästä piirtyy kattoon aurinko. Se on kaunis ja se helisee kynttilän palaessa. Ihana pimeys ja ihana valo. Ihana tunnelma.

Muistin juuri unohtaneeni syödä tänään. Kuinka voi unohtaa syödä, kysynpä vain. Ehkä sitten kipitän keittiöön tekemään pientä iltapalaa. Voisin tehdä pitkästä aikaa teetä. Teen kanssa voisin napostella ruisleivät peston ja juuston kera. Nam.

Tunnelmallista viikonloppua toverit  

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti