sunnuntai 4. marraskuuta 2012

AURINKOINEN SUNNUNTAI

Iloisena yllätyin tuosta taivaalla valaisevasta möllykästä. Aurinkohan se! Ihanan kaunista ja valoisaa, tuo paljon energiaa miedän laiskiaisten päivään.

Meille kuuluu hyvää. Minun ja Villen yhteinen keskiviikko-ilta meni paremmin kuin hyvin. Oli kyllä niin superkivaa, superihmisiä ja kaikkea muuta yhtä superia. Toistekin näitä iltoja kiitos. Toivo oli pärjännyt hienosti mamman kanssa, enkä minäkään stressannut koko iltana niiden pärjäämisestä. Koen sen aikamoisena plussana, että osaa olla rennosti myös ilman vauvaa.

Toivolle on korvikemaidot maistuneet hienosti ja soseiden syöminenkin sujuu mainiosti. Ollaan nyt maisteltu perunaporkkanasosetta, luumua sekä bataattikesäkurpitsaa. Pojalta tulee nyt melkeinpä oikeaa ihmiskakkaa ja tuoksukin on sen mukainen. On varsin tärkeää tämä kakkatiedoitus.

Tänään on kai sunnuntai ja ihan rennosti on tämäkin päivä alkanut. Minä olen juonut kahvia koko aamupäivän, sillä koko ajan unohdan mukini jonnekin ja kahvi on tietenkin herkullisen kylmää tämän jälkeen. Olen valokuvaillut paljon ja köllötellyt Toivon kanssa viltillä. Toivo vaan pölisee taukoamatta ja on erityisen hyväntuulinen. Iltapäivällä me käppäilään Villeä vastaan, kun hän töistä pääsee.

Huomenna menemme kaikki kolme seikkailemaan Hervantaan. Siellä en olekaan pitkään aikaan käynyt ja paljon muistoja tuo paikka pitää sisällään. Sinne menemme tapaamaan aivan mahtavaa pariskuntaa, katsomaan heidän uutta kämppää ja uutta pientä kisuvauvaa
 
Aurinkoista sunnuntaita kaikille, ottakaahan rennosti ja nauttikaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti