tiistai 27. marraskuuta 2012

MEIDÄN AAMU

Joku pieni käsi lätsähti kasvoilleni ja minä heräsin. Kello oli yhdeksän. Viereeni katsoin ja sain heti suuren hymyn pieniltä kasvoilta. Sitten pari riemuhuutoa ja lisää käsiä kasvoilleni. Alkoi hulvaton meno ja meteli. Jalat nousivat ilmaan ja kädet heiluivat miten sattuu, varpaista kiinni ja peitot myttyyn, äänellä säestäen tietenkin. Sängyssä möyrittiin hetki pieni ja sitten noustiin aamupuuhiin.

Pullollinen maitoa vauvalle ja kupillinen kahvia minulle. Niillä päästiin reippaasti alkuun. Sitten lattialla lekottelua, höpöttelyä ja pusuttelua. Kissat möllöttelivät sohvalla välillä häiriintyen pojun huutoon. Kävin heitä hetken korvan takaa rapsuttelemassa. Hetki oltiin ja touhuiltiin, sitten poju väsähti ja nukahti puoli yksitoista. Ja minä otin toisen lämpöisen kupillisen kahvia ja menin koneelle.

Pian tukka solmuun, vaatteet päälle ja ulos. Menemme reippain mielin Villeä vastaan töihin, josta onkin muodostunut ihan tapa näin aamuvuoropäivinä. Mittari näyttää yhtä astetta, joten onhan siellä vähän raikkaampi ilmakin pitkästä aikaa. Ja loppuviikoksi on luvattu pakkasta! Superhienoa ja sitten vielä lunta odotan.

Iloisia tiistaihetkiä sinne!     

2 kommenttia :

  1. ♥ mukavaa tiistaita myös sinne, mukavalta ainakin näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jokaisessa päivässä on aina jotain mukavaa.

      Poista