tiistai 13. marraskuuta 2012

MEIDÄN PIKKUINEN PELLE


Meidän pojalla on aika erikoisia tyylejä pureskella purulelua. Sitä on täällä tehty koko aamu ja kuolaa vaan roiskuu joka paikkaan. Koko ajan pakonomaista ikenien hinkkaamista joko sormilla tai lelulla.  Minä täällä ihmettelen, miten yhden lelun kanssa touhuaminen voi olla noinkin ilmeikästä ja äänekästä puuhaa. Lelu laitetaan suuhun ja otetaan pois, hymyillään joka välissä, kiljutaan, irvistellään, pidetään mitä kummalisempia ääniä ja lopuksi lelu heitetään esimerkiksi kissan päälle.

Tuo poika on ihan mahdoton jo nyt ja lisäksi hänestä on tullut varsinainen pelleilijä. Hän pelleilee syödessä ja hän pelleilee sängyssä kun pitäisi nukkua. Pelleilee jatkuvasti. Hän on ihan koko ajan ihan kaikesta innoissaan ja energiaa pursuaa korvista asti. Ihan uskomatonta seurata vierestä, kun toisen mielestä kaikki on koko ajan niin supermahtavaa. Ihan sama mitä Toivolle näyttää, hän riemuitsee siitä täysillä.   

2 kommenttia :

  1. Haha! Mä otin juuri ihan samanlaisia kuvia, kun täällä on kanssa ikenenhankaussessiot menossa, sekä sormilla että tuon kyseisen lelun kanssa :D Ihan uskomatonta :) Meillä yksi päivä Daniel yritti työntää tota lelua sieraimeensa, mutta sitten sinne menikin herne hermostumisesta päätellen :'''''D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :--D Ihana Daniel. On nuo pojat aikamoisia! Ja miksei ne hampaat voi jo tulla, kun kumminkin tuollalailla koko ajan ärsyttävät ja kutiavat. Onneksi ei näytä kovin paljon kipuilevan, vaikka onhan tuo jatkuva kutinakin ikävää!

      Poista