maanantai 29. lokakuuta 2012

EILINEN

Eilinen ilta oli kyllä jotain aika mieletöntä ♥ Ja Ankkaräpin lapset ovat niin suloisia.

Eilen kävi myös mamma ja mamman mies pitkästä aikaa kylässä. Toivo sitten heidät nähtyään päätti protestoida ja alkoi itkemään. Enpä tiedä vierastiko vai oliko muuten vain järkytys.

Eilen loppui myös imetys, vihdoin ja viimein, eikä sitä olisi kukaan enää kestänytkään. On aivan sanoinkuvaamattoman helpottunut olo, mutta myös hieman haikea. Toivo sai myös jotain jännitystä elämäänsä, nimittäin perunaporkkanaa sai maistella ensimmäistä kertaa! Jotenkin itse kuvittelin, ettei se maistuisi ollenkaan, irvisteltäisiin ja syljettäis pois. Poika kuitenkin yllätti minut toden teolla ja söi oikein mielellään koko lusikallisen! Näytti siltä, että varmasti olisi maistunut enemmänkin. Oli hän söpö, kun ei oikein heti hoksannut mitä sille mössölle kuuluu suussa tehdä.

Kuvat: Ville

Mutta ylihuomenna minä ja Ville lähdemme illanviettoon. Ensimmäistä kertaa siis! Keskiviikkona suuntaamme kohti Tampereen kaunista Pispalaa ja Vastavirta-klubin yläkertaa. Siellä meille Hamaran pojat soittelevat hyvää musiikkia ja me voimme nauttia hyvästä olosta, olosta, joka varmasti on aika mielettömän hieno.

Ihanaa ja letkeää alkanutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia :

 1. Täällä syötiin just äskön ekaa kertaa maissia, sitä meni hyvin mielin melkein puoli purkkia :) On pikkuherra saanut muutamia kertoja hedelmämömmöiki maisteltua ja aina kyl maittanut hyvin.
  Miten päätit just nyt imetyksen lopettaa? Mulla tulee varmaan haikea mieli kun se meil ajankohtaista, ei olis uskonu iha alkuun..
  Mahtavaa tätä viikkoa teille ja huikeaa hippailua myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä :--) Me maistellaan kohta luumua! Imetys oli jo pitkään hankalaa ja maitoa tuli kunnolla vain toisesta, siksi loppui. Sen kummempia avautumisia en täällä höpöttele asiasta :-)

   Jee kiitos! Hippailut oli aika jees!

   Poista
 2. Voi sitä uusien makujen ihmeellistä maailmaa mikä noita pieniä vielä odottaa. Ketu aloitti kolme-neljä päivää sitten jo suuremmilla ruoka satseilla. Kakka haisee jo oikealle ihmis ulosteelle. :,,I Vvvauvaaa.

  Tosi mukavaa ylihuomista. ;) Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. On se jännää seurailla vierestä tuota makujen seikkailua :--) Meillä on syöty vain muutamia lusikallisia vielä ja silti kakka tuoksuu oudolle. Ja näyttää oudolle! Ihan ihmiskakkaa! Apua.

   Jeejee! Eilinen oli aika kiva mmmhhihihi <3

   Poista
 3. Hei, teidän pikkumieshän on syntynyt päivä ennen meidän pikkumiestä:) Juhannuspoikia siis! jeejee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho apua, mennyt ihan ohi tämä sun kommentti. Juhannuspoikia kyllä vain! En tiedäkään yhtään toista vauvaa, joka olis näin lähekkäin syntynyt meidän pojun kanssa. Hauskaa :--)

   Poista
 4. Tuitui minäki jo odotan, että pääsee tutustuttamaan neitiä makumaailmaan♥ vaikka on siihen vielä aikaa, niin olen jo tehnyt suunnitelmia :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmia kannattaa ajoissa tehdä! Itse mokasin siinä ja nyt on soseiden syönnit mennyt vähän miten sattuu. Pitäisi rytmittää ne jotenkin järkevästi! Mutta voin kertoa, että se on kyllä hassua kun saa antaa jotain muutakin kuin maitoa, sekä äidille että lapselle :--)

   Poista