lauantai 20. lokakuuta 2012

LAUANTAIMEININKI

Ulkona alkaa olemaan koleaa. Minulla ei ole syystakkia, eikä minulla ole talvitakkiakaan. Kumisaappaatkin haluaisin sekä sadetakin myös. Mistäköhän sadevarustuksen saisi halvalla? Haluaisin mieluiten värikkäät semmoiset.

Kun Ville tulee aamuvuorosta, jätän pojun hänen hoiviinsa ja kävelen kaupungille etsimään jotakin itselleni, jotakin lämmintä. Ihana mennä yksin. Kävellä vain pitkin kaupunkia, hakea kahvia ja istua katselemassa ihmisiä. Ensin on vain suoritettava tuo ikävämpi osuus, shoppailu, jota inhoan.

Poikkeuksellisesti en ole tänään saanut Toivoa nukkumaan päikkäreitään, vain kaksikymmentä minuuttia malttoi levätä sängyssään. Olemme sitten lukeneet paljon kirjaa. 


Lopuksi vielä viikonlopun kunniaksi pieni kevennys. Nautinnollista viikonloppua ihmiset rakkaat!

6 kommenttia :

 1. Ihana kuulla että joku muukin naisihminen inhoaa shoppailua! Ei oo yhtään munkaan juttu! Kirppiksillä tykkään kyllä kierrellä ja tutkia kaikkea ja sieltä sitten monesti jotain vaatteitakin löytyy mutta mahdollisimman pitkään kyllä vältän menemästä minkäänlaisiin vaatekauppoihin ja jos sellaisiin menen niin yritän päästä myös mahd. nopeasti pois :DD Ihanaa viikonloppua teillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kiva kuulla, että joku muukin nainen inhoaa kyseistä asiaa. Se on vaan yksinkertaisesti niin ahdistavaa, liikaa kaikkea, liian kallista, epämukavia vaatteita, levottomia ihmisiä.. Listaa voisin jatkaa loputtomiin :--D Kirpparit on kyllä tosi jees, tykkään myös!

   Poista
 2. Martti on paras! :)
  Kiva kun olet vierailulla käynyt.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martti on ihana :--) Kiitos itsellesi, kun aina täällä jaksat käydä!

   Poista
 3. Meikä löysi yllärinä pinkit vuorelliset kumpparit stokmannilta kolmeen kympsiin. <3 Eikä muuten ollu mitkään muovi lirut. Nyt mietityttää miten pärjäsin ennen kumppareita.. Toivottavasti löytyy sullekkin, :) ps. en välttis mpääse nytkään ma sinne laivatalolle kun tuli sukulaiset kylään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Minäkin katsoin netistä niin stokkalla juuri olisi saappaita, mutta ei noin halpoja! Minäkään en jaksa sinne mennä. Liian huonoja öitä takana ja liian monta...

   Poista