lauantai 13. lokakuuta 2012

YKSI VIIKKO TAKANA TAAS

No onpas ollut mahtava viikko. Paljon yhteistä aikaa perheen kesken ja paljon leppoisia hetkiä. Ei ole minulla moneen kuukauteen ollut viikon sisään näin paljon tekemistä! Yksityiskohtaisesti en kyllä muista tekemisiä, niin kuin en yleensäkään muista mitään, mutta mitäpä tuosta. On ollut paljon ulkoilua, käyty syntymäpäiväjuhlilla, saatu vieraita, shoppailtu kaupungilla ja ehkä vielä muutakin. On ostettu myös uudet vaunut vanhojen tilalle!

Toivon päiviin on mahtunut iloa, naurua, kiljumista ja kiukuttelua. Välillä ollaan niin hyvällä tuulella ja välillä taas kiukuttaa. Nämä mielialat voivat vaihtua jopa muutamassa sekunnissa. Toivoa kiinnostaa kaikki ympärillä oleva ja kaikkeen on pakko yrittää koskea. Kaikki maailman lelut on nyt suosiossa, niitä revitään, heilutellaan ja kuolataan, laitetaan suuhun ja viskotaan ympäriinsä. Toivon uusin suosikkitemppu on oikean käden taputus (lyöminen) oikeaan jalkaan. Myös oman itsensä rapsuttelu kynsillä on huippujuttu! Oikeastaan ihan kaiken rapsuttelu on ihan tosi kivaa. Raaps raaps. Keskellä yötäkin pitää omaa vaippaansa raapia.

Meillä on Toivosta varmaan jo miljoona kuvaa. Ne pitäisi nyt vihdoin jaksaa käydä läpi, laittaa parhaimmat omaan kansioon ja tilata niistä oikeat paperiversiot. Ihanaa lajitella niitä sitten kansioon aikajärjestykseen ja vaikkapa lähetellä muillekin! Mistäköhän kuvia saisi tilattua nopeasti ja halvalla?

3 kommenttia :

 1. Mä tilaan ifolorilta, niillä on melkein koko ajan joku tarjous menossa, ettei kuvat maksa kuin muutaman sentin. Eli ifolor.fi :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi13/10/12

  myös suosittelen ifoloria! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Elina ja Anonyymi :) Ifolori siis!

  VastaaPoista