torstai 18. lokakuuta 2012

TÄÄLLÄ KIUKKUPEIKKO JA ÄIDILLÄ MIELESSÄ VAUVAVAPAA ILTA

Minä pidän syksystä joo, mutta toi loputon sade! Loppuispa jo. Tosi mälsää, kun ei voi ulkoilla kunnolla. Pidemmän päälle sisätiloissa notkuminen ei voi tehdä hyvää.

Meillä asuu tällä hetkellä pieni kiukkupeikko. Se itkeskelee, kitisee ja levottomasti hölisee. Pienen peikon mieli on ailahtelevainen ja se saattaa hetkessä muuttua naurusta suruun. Ensin riemuitaan ilosta, kunnes suupielet vääntyvät sekunnissa alaspäin ja taas ehkä toisessa sekunnissa takaisin hymyyn. Mikä pientä vaivaa? Kuolaa erittyy VALTAVASTI. Hetkessä paidat ovat läpimärät, naama kiiltelee kauniisti kuolaan peittyneenä ja sormet limaisina kosketellaan kaikkea minkä käsiin saadaan. Nyrkit sormineen ovat jatkuvasti suussa ja sormia "pureskellaan" ikenillä. Voiko meidän kiukkupeikolle tulla jo hampaita?

Tuo kiukkupeikko on tänään myös kantanut nimeä scarface. Ja ei, emme pahoinpitele lastamme. Hän teki sen ihan itse hiljaa omassa sängyssään. Voi pientä reppanaa.

Olen miettinyt, että voisi tehdä hyvää päästä vähän tuulettumaan. Illaksi ulos kodista ja ilman Toivoa, vaikka musiikkikeikalle tai muuten vain istuskelemaan jonnekin. Missään illanvietoissa en ole käynyt Toivon syntymän jälkeen. Olisi varmaan jo korkea aika. Ensi viikon keskiviikkona olisi Laineen Kasperi Yo-talolla, eli sinnekin meno voisi olla hauskaa. Kuitenkaan alle viikon varoitusajalla ei varmasti saa hoitajaa. Ehtiikö mamma?!

Ja hei Tampereen äipät, pitäisikö joskus lähteä kaikki yhdessä viettämään vauvatonta iltaa?


4 kommenttia :

 1. Meillä äskettäin oli kauhee huuto, helppasi kiljuminen kun sai nyrkin suuhun ja samantein jatkui, kun käsi koitettiin vaihtaa tuttiin. Ja täällä kanssa kuolaa joka paikka täynnä- Danielilla oli joku kuolajemma poskessa ja sitten kun se oli sylissä ja aivasti niin sain siitä osani.

  Voi Toivon naarmuposkea. Toivottavasti menisi ienkipuilut pois. Söpöläinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmm kuolaa! Joo siltä ei tosiaan voi välttyä. Pitää totutella, että itsekin on aina sitten liman peitossa.

   Toivo on vissiin yhtä tohelo kuin äitinsäkin, aina joku naarmu jossakin :)

   Poista
 2. Voi ei tiiäkkö mä nohdn aivan täysin meidän tämänpäiväiset vaunusuunnittelut! :( oliko ne tänään? Mie oon siivonnut niin kovasti, ja sitten Alisan pappa tuli yllättäen kylään niin siinähän se päivä meni. Ja mä voisin ainakin lähteä vauvattomalle illalle mukaan :) mun pitikin kysyä, että voisikohan teidän isukki hoitaa Toivoa ens viikolla parisen tuntia, että sinä ja minä päästäis vauvattomina vaikkapa pitkälle juustokakku-kahville keskustaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mietin eilen, että tänäänkö ne oli. Eli vissiin joo :D Muistin aamulla sen ja sitten seuraavaksi vasta illalla. Hyvin menee.

   Joo! Toivon iskukki mielellään varmaan pojua hoitelee. Kahvi + kakku kuulostaa erityisen hyvältä, vaikka kakkuja en saisi syödäkään roikkuvan kroppani tähden. Voin kyllä tehdä poikkeuksen kanssasi :--)

   Poista