keskiviikko 3. lokakuuta 2012

RUSKEA NALLEKAVERI

Eipä tässä sen kummempaa mitään, kunhan ollaan vaan. Aamupäivä on mennyt kivasti ja Toivo nukkuu jo toisia päikkäreitään. Ehkä minä kohta pelaan hieman Minecraftia, vaikka olisi pyykkejä pitkin kämppää vaikka kuinka. Ei äitien tarvitse olla semmoisia, että pakko on koko ajan touhuta ja hössöttää, pestä pyykkiä ja imuroida ja ties mitä. Voi ottaa ihan tsillisti vaan. Niin ja vaikka pelata, jos parhaaksi näkee. Sitä päitsi mun hieno kämppä Minecraftissa on täynnä monstereita, enkä tiiä miten ne sinne pääsee! Ne pitää ihan kamalan pelottavaa örinää, enkä sitten edes näe niitä missään.

No joo. Otin Toivosta ja Toivon nallekaverista kuvia. Nalle on uusi tuttavuus, vaikka onkin lojunut pinniksessä koko ajan. Nyt sitä oli vihdoin kiva halia, repiä, kuolata ja hakata. Ehkä vielä joskus pussataankin. Ja voi juku, että tuo poju on saanut vähän massaa ympärillensä! Pikkuinen punkero. Neuvolaankin olis kiva vihdoin päästä, mutta meidän terkkarin kiinni saaminen tuntuu olevan aina yhtä vaikeaa.


Ps. Nyt on kommentoinnista se ihmeen sanavahvistushommeli pois päältä, vaikken edes tiennyt sen olemassaolosta. Hyvin tämä bloggaaminen sujuu juu.

4 kommenttia :

 1. Nää mun kommentit alkaa jo toistaa itteään mutta IHANA TOIVO! :))) En malta oottaa että saan oman pojun mun kanssa lattialle köllimään ja hymyilemään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa mun jutut ja kuvat toistaa itseään :-D Kiva kun jaksat aina kommentoida! Kiitos siitä, se on piristävää. Kyllä sä jo pian saat omasi, kärsivällisyys palkitaan niin sanoinkuvaamattoman kauniisti, ettei sitä voi ymmärtää :)

   Poista
 2. Ihana tää sun blogisi! Käyn aina välillä kurkkaamassa. Kiva kun laitat paljon kuvia :) Kun kerran molemmat Tampereella asustellaan niin haluisitko joskus tavata vaikka keskustassa? Voitais vaikka kahvitella tms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Valokuvat on pääasia täällä, ei niinkään mun tylsät höpinät :) Tavataan vaan! Se olis mukavaa. Voidaan vaikka facebookissa jutella tarkemmin :)

   Poista