perjantai 5. lokakuuta 2012

NEUVOLA JA YSÄRIHATTU

Meillä oli tänään 3kk neuvola, näin hienosti pari viikkoa myöhässä. Toivo sai rokotteet muhkeisiin reisiinsä ja itkuhan siitä tuli. Onneksi äidin syli on paras syli ja itku loppuikin nopeasti. Toivo oli todella reipas, reippaampi mitä osasin koskaan kuvitellakaan. Painoa tuolla pallerolla on tällä hetkellä 6,6 kg ja pituutta 64,2 cm. Iso jätkä!

Tänään täällä onkin Toivo nukkunut neuvolan jälkeen parin tunnin päikkärit ja melkein heti perään nukkui tunnin lisää. Väsymystä ilmassa siis. Minuakin väsyttää niin, että ajatukset ovat melkein selkeitä. Voi kunpa joskus oppisin nukkumaan myös päivällä.

Tämä viikko on mennyt jotenkin ihan hupsista vain aivan ohi. En ymmärrä miten taas voi olla perjantai, koska juurihan se vasta oli. Viikon päästä on kai joulu. Voi kamala, en pidä joulusta.

Toivo päätti kokeilla hienoa hattua. Eläköön yhdeksänkymmentäluku!

10 kommenttia :

 1. Miksi et pidä joulusta, sehän on ihana :D

  Ihihihi, mikä lakki :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu on ahdistava! Kamala hössötys joka puolella ja kaikkialla kaikkea krääsää ;) En pidä.

   Hah, joo tuo on hassulakki :)

   Poista
 2. Sanoppa muuta mihin nämä päivät on kadonneet taas.. Siis vastahan se perjantai oli oikeasti! Ei missata maanantaita vaikka muut päivät vierähtäisivätkin ohi. ;)

  Hieno hattu söpöläisellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mua vähän jänskättää, että joku päivä kun herään, olen oikeasti noin 50v ja mietin et mitäs hitsiä :)

   Ei missata! Laitan kymmenen muistutusta sunnuntaille!

   Joo on hatussa lippa ja kaikki. Todella tyylikäs meidän Toopelle!

   Poista
 3. Ihihihi ihana ysäritoivo <3

  VastaaPoista
 4. Ihana lakki! :-) Ps. Mäkin inhoon joulua..vihaan sitä hössötystä ja stressiä, enkä pidä jouluruuasta niin en näe joulussa mitään ihmeellistä :D ..toki onhan niitä lahjoja ihan kiva saada :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Kiva et joku muukin inhoo. Jouluruuat on hirveetä, kaikki jouluvalot ja kaikki ihme koristeet yms. Hössötys on raskainta ja myös joululaulut! Hyh. Joululahjojakin annetaan ihan liikaa, eli sekin on menny ihan överiksi :-D

   Poista
 5. Söpö poika sielläkin! :)

  VastaaPoista