maanantai 1. lokakuuta 2012

ÄITI ENERGIATON JA VAUVAN UUSI HARRASTUS

Kaikki viime päivät ovat olleet löysiä. Jotenkin on aivan energia loppunut ja voisin nukkua kellon ympäri. Mieli on virkeän pirteä ja iloinen, mutta fyysiset voimani ovat haihtuneet. Olen syönyt monivitamiinivalmisteita jo jonkin aikaa, mutta eipä nuo pillerit ole auttaneet. Mahakin on ajoittain tosi kipeä! Ehkä minä heikko ihminen olen surkastumassa ja kohta vain murenen jalkojeni juureen.

En minä kuitenkaan vaivu epätoivoon, sillä mieleni voi mainiosti. Ja ei, tämä ei ole syysmasennusta. Minä rakastan syksyä, se on lempi vuodenaikani ja silloin voin vapaimmin hengittää. Ehkä tämä on jonkinlainen raskauden jälkeinen kehoni on sekaisin -juttu. Kuka tietää.

Eli tänäänkin ollaan Toivon kanssa vietetty kotipäivää kahdestaan. Ollaan makoiltu, lekoteltu, laulettu, tanssittu ja pusuteltu pitkin päivää. Toivon nukkuessa vähän herkistelinkin, kun katsoin tallenteilta pari jaksoa Kadonneen jäljillä -ohjelmaa. Siinä oli niin koskettavia tapauksia! Toivo on varmaan tartuttanut mulle tämmöisen herkkismielen.

Isän ja äidin jalanjälkiä Toivokin kulkee, aloitti nimittäin uuden harrastuksen. Harrastus on valokuvaaminen! Kuvia on näpsitty jo äidin älypuhelimella, niistä myöhemmin lisää. Toivo on tutustunut myös isänsä muoviseen kamerahärpäkkeeseen, sitä on maisteltu ja haisteltu. Ehkä jonakin päivänä ostetaan Toivolle ihan oma pokkarikamera, jolla voi sitten itse ottaa kuvia.


7 kommenttia :

 1. Ihana toivo ja ihana kamera! Sadetta luvataan kuule edelleen viikkotolkulla, milloinkohan sitä saatais kunnon lenkkeilykelit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiih, niin on! Enpä tiiä kunnon keleistä. Pitää koittaa mennä sateiden välissä :)

   Poista
 2. En yleensä tykkää potkupuvuista, mutta toi Toivon potkari on aika söötti! :-) Ja sun blogissa on aina hirmu ihania kuvia!

  Ps. Olis hirmu kivempi kommentoida jos ei olis noita sanavahvistuksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allekirjoitan tuon emmmin post scriptumin ;)

   Poista
  2. Niinpä Emma, en minäkään potkareista pidä, noi sattui olemaan just aika hyvän kokoiset niin pääsi sitten ekaa kertaa jalkaan :) Ja kiitos tosi paljon!

   Hmmmph! Mitä sanavahvistuksia? Apua en tiiä semmosista :-D miten sen saa pois?? Ääää voi tytöt kertokaa minulle.

   Poista
 3. Siis kun sulle kommentoi toi niin pitää osoittaa olevansa ihminen eikä robotti ja kirjottaa jotain älämölöä ja numeroita. Tietääkseni (lue: muistaakseni) sen saa pois asetuksista. Etit sieltä kommentoinnin ja siellä pitäis olla niistä sanavahvistuksista onko ne on vai off :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan niin se, okei :D Kiitos! Mä koitan katsoa, jos löytyy! En semmosta ole tajunnut ollenkaan, enkä halua mitään älämölöjuttuja tänne.

   Poista