tiistai 7. toukokuuta 2013

VÄRIKYLPY!

Tänään päästiin kerrankin tekemään jotakin jännittävää - kylpemään väreissä meinaan! Aika mahtavaahan tuo oli verraten siihen ainaiseen kotona loikoiluun. Huippua!

Mainio Elina järkkäili kotonaan meille omat värikylpysessiot. Meidän sekä Elinan ja Alisan lisäksi leikkimään tuli kolme muuta ihanaista naista ja tietenkin heidän suloiset höpönassunsa. Ihanasti pienet vipeltäjät antautuivat taiteen vietäviksi!

Toivo ainakin innostui heti - kerrankin kun sai sotkea ihan luvan kanssa! Voi sitä riemua ja ihmetystä, kummastuneita katseita ja iloa! Hetken pienen peikkonen jaksoi keskittyä vaativaan tehtävään, kunnes kiinnostus lopahti täysin. Pienet pesuhuutoitkut ja taas valmiina jatkamaan leikkejä! Olipa mahtavaa katsoa pienten temmellystä ja touhuamista - ja voi juku sitä metelin määrää! Ihania pieniä kerrassaan ♥

Vaikka itse olinkin aika jäätävää seuraa ja olokin oli epäsosiaalinen, jäi siitä silti ihan mahtava fiilis. Toivottavasti tämmöisiä juttuja tulee jatkossa vielä lisää, ihmisten ja lapsien tapaamisia ja muuta hauskaa! Varsinkin nyt tulevana kesänä voisi järkkäillä vaikka mitä erikoisuuksia! Ja tulikin vasta nyt mieleen, etten tainnut edes kiittää tapahtumasta. Kiitos kiitos kiitos Elina ♥  

6 kommenttia :

 1. Voijoih, vähäks kuulostaa mukavalta tuommoinen! Kiva varmaan Toivosta tavata muita samanlaisia pikkuotuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa se olikin! Toivo oli kyllä aika innoissaan muista, mitä nyt oli vähän kovakourainen tyttöjä kohtaan.. Hehe :--)

   Poista
 2. Määkin tahon!! Kuulostaa ihan mahtavalta :) Toivon jalat näytää kyllä tosi brutaaleilta :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla kotona!! On se niin kivaa :--) Hahahaa näyttää vähän joo :--D

   Poista
 3. Ole hyvä ihana <3 uudestaan!

  VastaaPoista