lauantai 4. toukokuuta 2013

MITÄPÄ TOIVO?Toivo vain söpöistyy kasvaessaan! Usein mietin, että apua tuohan on minun! Oikeasti. Minun ihana oma sulopeikko ♥ Sydämeni pursuaa rakkaudesta!

Tuo miniukkeli on kasvanut ja kehittyt huimasti. Muistuttaakin jo enemmän taaperoa kuin vauvaa! Onhan hän jo hitusen yli 10 kuukautta. Ja aika tomera kymmenkuinen onkin! Kiipeillään, konttaillaan, ryömitään, seisotaan, jutellaan, hassutellaan, nauretaan (+ tekonauretaan), kiljutaan, karjutaan, heilutetaan, taputetaan, mennään piiloon, komennetaan, loukkaantutaan, iloitaan ja hihkutaan riemusta! Ymmärretään vähän sanoja sekä yritys puhumiselle on kova!

Kävelyttäminen on tällä hetkellä ykkösjuttu, sitä tehdään hymyssä suin ja askeleetkin ovat koko ajan varmempia. Vaikka seisominen ilman tukea ei vielä onnistu, halu on silti kova! Eikä tietenkään kopsahduksilta vältytä. Itku Toivolle tulee, vaikka vain horjahtaakin! Pieni herkkis edelleen ♥  Onneksi tuo ei ole mikään rämäpää, vaan rauhassa harkiten liikehtii ja varovaisesti kokeilee.

Oma tahto senkun voimistuu päivä päivältä. Ja kovaa täällä tahdotaankin! Enää ei kieltäminen olekaan helppo juttu, kun se ei-sana pikemminkin saa tekemään pahan uudelleen ja uudelleen ja uudelleen... Sitten onkin jo kiukkukaari valmiina käynnistymään! Mutta kiukuttelut kuuluvat asiaan! Enimmäkseen täällä asustelee tuollainen hyvän mielen vauva, hymykupat loistavat ja nauru kantautuu kämpän läpi rappukäytävään. Pienet surut haihtuvat hetkessä, eikä ilosta pihtailla!

Ja mikä hienointa, on tukkakin alkanut kasvamaan, hitaasti mutta varmasti. Taitaa tulla tumma ja paksu peikkotukka! Katsotaan saako isänsä kiharat.

Elämäni parhain Toivo ♥

PS. Mitä mieltä olet Toivo-nimestä?

12 kommenttia :

 1. Hän on kyllä maailman suloisin Toivo <3

  Ja Toivo on muuten aivan ihana nimi! Mulla oli nimittäin ihan pienenä tyttönä kaksi poikaystävää, Onni ja Toivo. :------)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Hihi! Ootpa ollut hurja kun oikein kaksi poikkista :--)

   Poista
 2. Toivo on ihana. Nimi sopii hänelle niinku nenä nassuun :-)
  Se on hassua ja outoa miten sitä välil säpsähtääkin todellisuuteen ja tajuaa et toi universumin suloisin olento on Minun oma lapsi, siis häh, minunko!!?! :D <3<3<3 Oih ja voih sitä onnen ja rakkauden määrää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin :--) No niinpä! Ja se tunne on niin uskomattoman UPEA <3

   Poista
 3. Toivo on mahtava nimi! Ja on niin Toivon näköinen poika :) ja suloinen kuin mikä ♥

  VastaaPoista
 4. On hän kyllä niin söpö! Minullekkin iskee aina tuo kun katsoo omaa peikkopoikaa, että onko tuo todella minun oma, minun lapsi..

  Toivo on minusta todella kaunis nimi<3 Oma taapero on Ahti, rakastuin siihen nimeen vaikka välillä saa kuulla miten on hassua kun nappisilmainen, tumma ja afron omaava lapsi on nimeltään Ahti :D Viimeksi viimeviikolla joku setä tuli kaupassa ensin kysymään mistä lapsi on kotoisin (ihan suomalainen on..), ja kun kuuli nimen niin tuli päivittelyä että ihan suomalainen nimi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Se tunne on niin hassun epätodellinen, mutta niin voimakas!

   Minustakin Toivo on kaunis nimi! Ahti on ihana <3 Hehe! Hassua :--) Minusta Ahti sopisi hyvin vaikka täysin tummaihoisellekin pojalle! Ihmisillä on niin paljon eri kuvitelmia kaikesta.

   Poista
 5. Voooi, Toivo vaan on niin söppänä! <3 Ihan hyvä, ettei Toivo oo älytön rämäpää, mä nimittäin saan aina tosissani pelätä Islan puolesta, sillä kun ei tunnu hirveesti itsesuojeluvaistoa olevan...

  P.S. Toivo on mun mielestä kiva ja vähän erilainen nimi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö <3 Huh joo, Toivo taitaa olla kyllä aivan Islan vastakohta :--D

   Poista
 6. Toivo on ihana nimi :) Sellainen sydämellinen! Ihania kuviakin taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaimani! Hassua, mullekin tulee tuosta nimesta aina mieleen sydämellinen, sellainen välittävä ja kiltti :--)

   Poista