maanantai 6. toukokuuta 2013

ELÄMINEN, ELOSSA OLEMINEN


Eikö olekin kevät kaunis, juuri nyt? Lunta ei näy, puissa ovat silmut valmiina puhkeamaan, kevätsade ropisee, auringonsäteet lämmittävät ja linnut laulavat kauneimpia laulujaan. Ti-ti-tyy ja loiskis, minä haistan kesän!

Oma olotilani on aika jees. Ja se aika jees tuntuu tosi hyvältä. Ainutlaatuiselta. Sydän on täynnä onnenpisaroita, kroppa värähtelee energisyyttä, hyvää oloa ja mielenrauhaa. Ainutlaatuista rauhaa. Vaikka huolia ja murheita olisikin, ne on otettava vastaan, hyväksyttävä ja pyrkiä parempaan. Pyrkiä onnellisuuteen. Ja minähän olen onnellinen.

Onnellinen äärettömän monesta asiasta. Onnellinen siitä, että saan olla maailman parhaimpien ihmisten lähellä. Saan nauttia, hymyillä, nauraa, iloita, välittää ja rakastaa. Saan olla oma itseni. Saan elää. 

Ja erityisen onnellinen olen eilisestä leffanautinnosta, Everything Is Illuminated - Kaikki valaistuu. Se oli mahtava! Hieno, tunnelmallinen, kaunis, koskettava ja aito. Täynnä sitä, mitä hyvä leffa pitää sisällään. Ja varsinkin se musiikki! Vajosin täysin sen syvyyksiin.

Täytyy kyllä kertoa, että viime päivinä on tullut pohdittua kaikenlaista, elämän iloa ja surua. Viime päivinä olen tajunnut, kuinka tärkeä tämä hetki on, tässä ja nyt. Ei auta murehtia mennyttä, on turha suunnitella tulevaa. On pyrittävä nauttimaan juuri nyt. On elettävä hetkessä.

Elämä on liian lyhyt märehtimiseen, vaikka se kuinka kliseiseltä kuulostaakin. Elämässä pitäisi keskittyä siihen hyvään, positiivisuuteen ja kauneuteen, onnen ja valon hetkiin. Kun koskaan emme tiedä, mitä huominen tuo tullessaan.

Haluan toivoa sukuumme voimaa, rakkautta ja parempaa tulevaisuutta. Vappuna menetimme tärkeän jäsenen, minun serkkuni, liian nuoren, liian viattoman. Tuli paha vääryys, toi tuskan, uupumuksen ja kivun, lopulta oli parempi luovuttaa, nukkua pois. Nyt hän näkee kauniita uniaan, hymy huulillaan, meidän muistoissa.

Voimia kaikille, iloon ja suruun, mihin vain, elämiseen. Muistakaa nauttia, elää hyvin itseä ja muita kohtaan, olla apuna, olla vapaa, olla vaan. Rakkautta ♥ 

8 kommenttia :

 1. Ihana Henna. <3
  Voimia ja iloa sulle. Kaunis tyttö kuvissa ja kaunis on myös teksti.
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mira ♥
   Kiitos ihanista sanoistasi!

   Poista
 2. Valoa ja voimaa täältäkin! Kaunista olin miekin tulossa sanomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paprika! Hehe mukava kuulla, jos kaunista on :---)

   Poista
 3. <3 Mielenkiinnosta laitoin sinulle haasteen blogiini, www.korpienkuiske.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Kiitos haasteesta!

   Mutta apua huomasin juuri etten ole edes liittynyt virallisesti blogisi lukijaksi! Mikä vääryys, jonka korjasin heti :--) Blogisi on ihana!

   Poista