torstai 3. huhtikuuta 2014

PIKKUPEIKON UUDET UNET


Tällaisessa uudessa sängyssä, isojen peikkopoikien sängyssä. Se on hieno, suloinen ja vanhanaikaisen näköinen, tunnelmallinen ja mikä parasta, Toivon näköinen. Aikomuksena oli sipaista pintaan kauniin likaista keltaista väriä, mutta päätimmekin antaa sen olla juuri noin tuollaisenaan. Ainakin toistaiseksi.

Aikomuksena oli myös ottaa sänky käyttöön vasta uudessa kodissamme, mutta toisin kävi. Ensin vähän epäilevästi mietin, miten nukkuminen lähtee käyntiin oudossa paikassa ja outojen laitojen sisäpuolella. Turhaan kuitenkin murehdin. Peikkonen on nukkunut entistä paremmin ja on ollut suorastaan ylpeä uudesta sängystään, kiipeää sinne innoissaan, laittaa pään tyynyyn ja alkaa möngertämään onnellisesti.

Uuden unikuvion myötä jännittelin Toivon mahdollisia yöllisiä seikkailuja ja sitä, tuleeko hän meidän sängyn viereen keskellä yötä kuumottelemaan. Seikkailuja ei tietääkseni ole ollut, eikä kuumottelemaankaan ole tullut, ainakaan vielä. Pariin otteeseen on aamuisin tepsutellut meitä katsomaan ja kerran nousut päiväuniltaan omiin aikoihin, mutta muuten kyllä pysytellyt kiltisti sängyssään. Patsi tänä aamuna heräsin siihen, kun poika oli vieressäni innoissaan selailemassa puhelintani ja olikin sitten sekoittanut koko kapistuksen.

Toivo niin rakastaa uutta unipesäänsä. Ja mikä parasta - sinne voikin kerätä kaikenkarvaisia kavereita, pupuja ja nalleja sekä muita karvakuonoja unia turvaamaan. Myös kissat ovat oivaltaneet sängyn hyväksi päiväunipaikaksi. Kyllä nyt kelpaa uneksia!

8 kommenttia :

 1. Oi! Tuollaisen sängyn mäkin haluaisin Nemille! Aivan superihana! Blogissani on haaste sinulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Se on kyllä ihana :3 Semmoinen söpö, eikä mikään suorakulmainen laatikko! Me löydettiin tuo tori.fi:stä :--)

   Kiitos haastamisesta ;)

   Poista
  2. Eipäs kun me löydettiin se huutonetistä :P

   Poista
  3. Ai niin :-------DD Siis Ville löysi.

   Poista
 2. Ompa IHANA sänky <3

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että sängynvaihtoprojekti sujuu myös noin helposti! Ja hieno sänky on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hämmentävän helposti! Kiitos Minni :3

   Poista