sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

VALTAISTUIN-PROJEKTI ALKAKOON!

Toivon valtaistuin -projekti on vihdoin alkanut! Oikeastaan täytyy rehellisesti sanoa, että enpä tiedä olisiko minun toimestani alkanut vielä pitkiin aikoihin tai saati koskaan. Onneksi ihana ja aikaansaava kaunis ystäväolentoni riensi apuun ja laittoi hommat vireille. Ilman häntä mistään ei olisi tullut mitään, kiitos ♥

Elina nappasi UFFilta mukaansa meille tullessaan ihanan keltaisen kankaan. Ehkä aika täydellinen Toivon valtaistuimeen - ja huoneeseen. Ratkottu on edellinen päällinen (Elina teki) ja lähes kaikki palasetkin leikattu uudesta kankaasta (Elina leikkasi melkein kaikki), joten vielä olisi ompelua, sovitusta ja lisää ompelua. Innolla odotan kuinka hieno tuosta tuleekaan!

Meidän työskennellessä (siis Elinan) nuo villivekarat sisustivat leluilla meidän olkkarin uuteen uskoon, touhottivat, repivät toistensa käsistä leluja, touhottivat lisää ja kovakouraisin ottein melkein pusuttelivat toisiaan. Söpöjä pieniä ♥  

8 kommenttia :

 1. Anonyymi28/4/13

  Ihana kangas. Meiltä löytyy samanlainen valtaistuin ja oon muutamasti mielessäni kaavaillu siihen uutta päällistä. Jään innolla odottamaan lopputulosta, mukavia ompeluhetkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Aijaa hauskaa, kokeile sinäki päällystää uudelleen, voidaan sitten katsoa millaiset lopputulokset saadaan aikaiseksi :--) Odotan myös innolla että tuo olisi jo valmis!

   Poista
 2. Hehee, hyvä Elina!

  VastaaPoista
 3. Hyvä minä :D hyvä lastenvahyi Hentsu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sinä :----D Eipä ole kukaan sanonut mua hentsuksi! Ihanaa :--D

   Poista
 4. http://wanjirawairimukanja.blogspot.fi/2013/05/tunnustus_3.html

  Sulle!

  VastaaPoista