sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

SUNNUNTAIN SYVÄLLISYYTTÄ


Ihanaa sunnuntaita sinulle, älähän murjota, vaan hymyile ja naura, iloitse! Pysähdy hetkeksi, mieti ja kuuntele sydäntäsi. Katsele ympärillesi! Älä huomio vain suuria asioita, näe myös ne pienimmätkin kauneudet, niitä on ympärilläsi monta. Iloitse niistä ja nauti!

Tänään voit mennä oman murusi luo, pusutella ja halia häntä, kertoa kaunein elein kuinka paljon rakastat. Voit olla hyvä ihminen, kohtelias ja kiltti, arvostaa ja kunnioittaa muita. Voit nähdä siinä ärsyttävimmässäkin tyypissä sen kauneuden, sen hyvän, joka meillä kaikilla on. Voit kävellä kauppaan ja huomata matkalla monen monta asiaa, joita et koskaan ennen ole huomannutkaan.

Hymyile spurgulle, ovaa ovi vanhukselle, tervehdi naapuria ja toivota hyvää päivänjatkoa, ole suvaitsevainen, ole oma itsesi, näytä tunteesi, ole sydämellinen, iloitse, älä vihaa, älä ärsyynny, ymmärrä, älä takerru turhanpäiväisiin asioihin, älä mieti ikävyyksiä, hyväksy, älä arvostele, älä kiusaa, ole tyytyväinen siihen mitä sinulla on, ole tyytyväinen itseesi, auta muita, älä sulkeudu sisimpääsi, käytä järkeä, tunteile, kehu toista, opi, kuuntele, älä anna periksi, asennoidu oikein, itke jos itkettää, toivo, elä hetkessä, haaveile, näytä onnellisuutesi, rakasta ympäristöä, ole hellä, älä elä rahassa, älä ole ahne, luota itseesi, pyri positiivisuuteen, älä ole paha, älä hoppuile, ole vapaa, älä kosta, yritä, etsi onnea arjesta, älä suunnittele liikaa, huolehdi itsestäsi ja muista, elä niin kuin itse haluat vahingoittamatta muita, pyri kokonaisvaltaiseen hyvää ja hymyile niin koko maailma hymyilee kanssasi ♥

Miksi kukaan olisi paha toiselle, jos ei itsellekään sellaista toivoisi?

6 kommenttia :

 1. Oi mä en kyllä ikinä saisi itsestäni ja Danielista tuollaisia hellyyttelykuvia, kun se aina työntää mun pään pois kun koitan pusutella :D Varsinkin silloin, jos koittaa vielä sitä kuvalle saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kuule täällä on ihan sama homma! Kun ottaa vaan mahdollisimman monta kuvaa niin kyllä niistä pakostakin joku onnistuu. Meilläkin revitään naamaa, rimpuillaan, katsotaan pois kamerasta ja heilutaan, sitten tärähtää kuva, akku loppuu kamerasta tai kamera ei jostais syystä laukea :--D

   Poista
 2. Tämä on kyllä niin piristävä postaus ^_^ ja sun blogi on muutenkin niin ihanan aurinkoinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen ♥ Ihania sanoja!

   Poista