sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

HETKIÄ


Olipa kerran omituinen hetki, neiti levottomuus ja hassutteleva bimbopää.

Minulta ei ainakaan energiaa ole puuttunut. Aika superolo tällä hetkellä. Tehokkuutta, ahkertuutta, hyvää oloa, riemufiilistä ja sadan asian tekemistä yhtä aikaa. Olo on mainio.

Viime päivinä olen käynyt virkistäytymässä mahtavissa kemuissa Pispalassa, ollut yllättävän sosiaalinen (!), syönyt grilliranskiksia pelkällä ketsupilla, koonnut huonekaluja, hakenut paketteja postista, saanut uusia ihania verhoja, saanut ruuanlaitto innostuksen, tehnyt paljon soijamakaronilaatikkoa, tehnyt sitä ensimmäistä kertaa myös Toivolle, siivoillut vähän joka välissä, ihastellut Toivon kehittymistä, iloisesti yllättynyt Villen tuomista viherkasveista, naureskellut Toivon pöhkölle tekonaurulle ja silmien räpsytyksille, nauttinut keväästä, hoitanut yrttejä, iloinnut pinaatin itämisestä, haaveillut omasta pihasta kaikkine kukkapenkkeineen ja kasveineen, syönyt liikaa herkkuja ja saanut ihanan kirjeen (♥), johon en vieläkään ole ehtinyt vastaamaan.

Huomenna tulee minun iskä ehkä käymään, Villelläkin alkaa vapaat ja keskiviikkona me mennään taas kahden kesken aikuistelemaan, illanviettoon kaupungille, mutta vielä ei tiedetä mitä tehdään! Mennäänkö syömään, leffaan, kävelylle tai pubiin - parhaaseen blues baariin Gobi Desert Canoe Clubille, ehdotin minä. Mitä vain, hauskaa sen kuitenkin on!

Ja kyllä muuten kuluu vikkelästi aika. Toivo täyttää huomenna 10 kuukautta ♥

6 kommenttia :

 1. Uuuuu mikä mikä klubi mäkin haluan käydä siellä! Ja keskiviikkona tuuttemyös meille leikkimään jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoinen hämärä miniklubi rautatieaseman läheisyydessä, soi sydäntä lämmittävä blues, olotila leppoinen, tunnelma aito ja paras palvelu. Jos uppoaa blues, tämä mesta on paras siihen!

   Jee niin tullaankin! Kivaa, vihdoin :--) Mä soittelen sulle huomenna aikataulusta!

   Poista
 2. http://luulokuu.blogspot.fi/2013/04/haastavaa.html

  tuolla olis sinulle tuommoinen!

  VastaaPoista
 3. Aika menee kyllä kun siivillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Hurjaa ja jännittävää :--)

   Poista