perjantai 14. joulukuuta 2012

PERJANTAI 14. JOULUKUUTA


Eilen aamupäivällä minulla ja Toivolla oli huippuhauskaa, eikä edes tehty mitään sen kummempaa. Oikeastaan ei tehty yhtään mitään, mutta se fiilis oli jotenkin erityisen mahtava. Kuvatkin ovat eiliseltä ja niistä välittyy enimmäkseen jonkinlainen rauhallisuus, vaikka meillä aikamoista hulinaa oikeasti olikin. Mutta voi juku, on tuo minun lapseni aikamoinen hurmuri.

Tänään aamulla tunnelma oli toinen. Olisin varmasti jäänyt sänkyyn makaamaan, jos siihen olisi ollut pienikin mahdollisuus. Teki mieli huutaa ja kovaa, vähän hakata päätä seinään ja luovuttaa tämän päivän osalta. Olo oli hetkellisesti epätoivoinen. Fyysinen olotilani on romahduspisteessä, sillä selkäni voi huonosti. Itseasiassa ihan todella huonosti. Meinas poju jäädä aamulla pinnasänkyyn, kun en ilman tuskanhuutoa häntä sieltä pois saanut. Mutta kun isompi tyyppi nukkuu tyytyväisenä sängyssä yövuoron jälkeen, olihan siinä pakko selviytyä yksin. Toivottavasti huomisesta lääkäristä olisi jotakin hyötyä. Pakko olla! Tämä kipu on raastavaa.

Onneksi elämä kuitenkin hymyilee kauniisti. Ihanaa viikonloppua ihanat ihmiset!

7 kommenttia :

  1. Oivoi, toi selkäkipu on kyllä hirveetä! Onko yhtään tietoo, et mistä se johtuu? Ite jouduin olee Islaa oottaessa monta kuukautta saikulla selän takia ja kyllä ärsytti. Ainahan se on ollu vähän remppa, niin sano ihtesä irti sit painavan eturepun takia ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä mitään tietoa. Alaselkä vaan kipuilee, lähinnä liikkuessa, nostaessa ja muissa ihmeellisissa asennoissa. Välillä paikallaankin. Toivon kovasti, että lääkäri on fiksumpi.

      Painava etureppu, huh, kaukainen muisto vain ;) Mullakin aina ollut selkäkipuja, mutta eipä koskaan alaselässä ja raskaanakin vain harvoin. Toivolle pitääkin kohta hommata nostolaite :--D

      Poista
  2. Paljon terveyttä sinne...!

    :)

    VastaaPoista
  3. Lääkäri varmaan määrää sulle relaksantteja, joilla hiuksetki lähtee päästä :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä mä toivoinkin.. Sano kuule vaan, että buranaa nassuun! Eipä paljon buranat auta, kun ei kunnolla taivu. Tai kun ei edes buranaa ole, kun ei ole muistanut sitä ostaa.

      Poista